StoryEditorOCM
Više od sportalavina komentara

Nakon što je Ralf Schumacher objavio da je gej, javio se i njegov sin, evo što mu je poručio

Piše SPORT SD
16. srpnja 2024. - 07:39

Ralf Schumacher šokirao je svijet kada je u objavi na svom Instagramu obznanio da je gej.

"Najbolja stvar u životu je kada imaš pravog partnera kraj sebe s kojim možeš dijeliti sve", napisao je brat Michaela Schumachera, također bivši vozač Formule 1.

Njegovo priznanje naišlo je na mahom pozitivne komentare njegovih fanova, stoga je Ralf odlučio objaviti još jednu fotografiju sa svojim partnerom uz poruku:

"Mnogo hvala na brojnim čestitkama i komentarima. Veoma smo sretni i hvala vam svima".

Nakon toga se oglasio i njegov sin, 22-godišnji David Schumacher, koji je također pružio podršku svom ocu u komentarima.

"Veoma sam sretan što si konačno našao nekoga s kim se zaista osjećaš ugodno i sigurno. Bez obzira na to je li u pitanju muškarac ili žena, ja sam 100 posto uz tebe tata, želim vam sve najbolje i čestitam", poručio mu je David, koji se također bavi automobilizmom.

Ralf je inače bio 14 godina u braku s Corom Schumacher, a Davida je dobio u tom braku. Schumacher se zaručio s Corom-Caroline Brinkmann, bivšom manekenkom, u travnju 2001., a vjenčali su se 5. listopada te godine na privatnoj civilnoj ceremoniji u kući para u Hallwangu, Austrija. Dana 23. listopada 2001. David Schumacher, njihov sin koji je također postao vozač utrka, rođen je tri tjedna prije termina.

Bivša supruga Cora je televizijska voditeljica i bivši model, a završila je na naslovnicama GQ-a, Playboya i Maxima. Od Ralfa se razvela 18. veljače 2015. godine.

Što se tiče Ralfove automobilističke karijere, odvozio je 165 utrka u Formuli 1, ali nije bio ni blizu uspješan kao njegov stariji brat Michael te je upisao samo šest pobjeda.

Schumacher je, izvan svog života u svijetu automobilističkih utrka, istaknuti zagovornik utočišta za životinje Gut Aiderbichl, smještenog u blizini Salzburga. Međutim, u tom svom djelovanju je naišao na optužbe. Aktivisti za prava životinja optužili su Schumachera za licemjerje jer je bio poznat kao strastveni lovac u slobodno vrijeme. Ljudi za etički tretman životinja (PETA) kritizirali su Schumachera jer je optužen da je platio 35.000 funti da ustrijeli tri jelena 2007. godine.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
19. rujan 2024 15:44