StoryEditorOCM
Više od sportatko tu koga

Nova drama u obitelji Schumacher, Ralf tvrdi da je Cora znala da je homoseksualac; ona povukla iznenađujući potez

Piše Sport SD
4. listopada 2024. - 13:04

Dok je legendarni Michael Schumacher nakon dugotrajne kome i dalje u fazi teške rehabilitacije te komunicira samo očima, u obitelji se i dalje odvija druga drama.

Njegov mlađi brat Ralf Schumacher, također bivši vozač formule, je prošlo ljeto priznao ljubav s Etienneom Busquet-Casagneom, a ta je informacija odjeknula svijetom.

Odmah se oglasila Cora Schumacher, bivša Ralfova supruga javn je izjavila da nije znala da je Ralf homoseksualac, ali on cijelo vrijeme tvrdi suprotno. Rekao je da je Cora bila svjesna situacije.

Priča se dalje rasplamsala nakon zadnjeg Ralfovog javnog istupa.

U intervjuu koji su u rujnu dali njemačkom "RTL-u", Ralf i Etienne su još jednom potvrdili da je Cora znala za njihovu vezu, ali se zato oglasio njezin odvjetnik.

Cora sada traži dodatna pojašnjenja u vezi s tužbom svog bivšeg supruga i uputila je svoj odvjetnički tim da pošalje pismo Ralfovim odvjetnicima u kojem navodi da je tužba lažna, izvijestio je Bild.

- Ralf Schumacher tvrdi da je želio razjašnjenje s našom klijenticom. Pokušao je s planom koji je (jednostrano) propao jer ga je naša klijentica "blokirala" na svojim društvenim mrežama i na svom telefonu. To je netočno s više aspekata - naveo je odvjetnik. tim Core Schumachera.

U razgovoru za Gloriju Ralfov dečko Etienne je otkrio detalje njihove veze kao i to da su njegovi roditelji tijekom rata pružili dom djevojčicama iz Vukovara.

Svjetska ekskluziva: Prvi donosimo razgovor s Ralfom Schumacherom i njegovim partnerom Étienneom Bousquet-Cassagneom

- Pohađale su školu u Splitu kad je Vukovar razoren, a nakon kampanje Crvenog križa u Francuskoj moji su roditelji preuzeli brigu o sestrama Ivani i Vasiliji, čiji je nadimak bio Beba. S nama su živjele od 1992. do 1996., a kako su meni tada bile dvije godine, smatrao sam ih sestrama. Svoja prva sjećanja vežem uz njih pa mi je njihov odlazak slomio srce - ispričao je Etienne za Gloriju.

image

Ralf Schumacher

Gabriel Bouys/Afp
Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
04. listopad 2024 13:04