StoryEditorOCM
Više od sportaodgovor na kritike

Poznata tenisačica digla glas, uz nju je odmah stala Blanka Vlašić s oštrom porukom: Pustite nas na miru!

Piše SPORT SD
28. rujna 2024. - 15:40

Poznata glumica Margot Robbie ovih dana je meta kritika na račun svog izgleda. Mnogi komentari na društvenim mrežama kritiziraju, ocjenjuju i ponižavaju izgled glumice u kasnijim mjesecima trudnoće. 

Sama glumica nije odgovorila na gnjusne kritike, ali su mnoga poznata lica stala uz Robbie i pružila joj podršku.

Jedna od njih je i Jelena Dokić, komentatorica i bivša tenisačica, koja je poznata po svojim komentarima o tjelesnoj pozitivnosti.

Dokić je, kako sama kaže, ostala zgrožena komentarima na račun izgleda glumice:


- Nemam riječi. O ovome govorim zadnje 3 godine i da je "trolanje" žena, a posebno žena u javnosti, izmaklo kontroli. Ako ovu nevjerojatnu ženu, koja je tako talentirana i uspješna, jedna od najboljih glumica na svijetu, tako ljupka s obožavateljima, prizemna i, budimo iskreni, jedna od najljepših žena, pomno promatraju i sramote, posebno dok je trudna, onda nitko nema šanse biti izuzet od trolanja i prosuđivanja. Još je gore to što su većina, ako ne i svi, bili muškarci koji su je ismijavali - napisala je Dokić na instagramu, pa u nastavku i izlistala primijere negativnih kometara, prije nego je glumici poručila da je prelijepa.

Mnogi su izrazili bivšoj tenisačici podršku na komentaru, a to je učinila i Blanka Vlašić. Poruka Jelene Dokić očito je jako rezonirala s Blankom, podijelila je njenu objavu uz kratak komentar svima: ‘Pustite nas na miru‘

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
28. rujan 2024 15:45