StoryEditorOCM

Pred Luku Dončića došao dres Hajduka, pogledajte reakciju NBA superzvijezde

Piše SPORT SD
1. srpnja 2024. - 22:55

Košarkaška reprezentacija Hrvatske kreće s kvalifikacijama za plasman na Olimpijske igre u Parizu, u utorak navečer prvi protivnik sastava izbornika Josipa Sesara je sastav Slovenije sa superzvijezdom NBA lige Lukom Dončićem (20 sati, prijenos Sportklub i RTL2).

Upravo Dončić će biti najveća prijetnja Hrvatskoj, a jedan od najvećih košarkaša svijeta je u sklopu priprema izdvojio vremena i za potpisivanje dresova navijača. Slovenski košarkaški savez je objavio fotografije Dončićevog neumornog dijeljenja autograma, a zanimljivo, netko mu je došao i sa dresom Hajduka. Na slici se vidi da je riječ o posebnom dresu, onom iz 2011., za stoljetnu godišnjicu.

Fotografija Dončićevog potpisivanja dresa Hajduka dospjela je i na instagram profil Saveza.

image
Screenshot/Instagram

Za Slovence slijedi težak turnir u grčkom Pireju za kvalifikacije na OI, a prvi protivnik će im biti Hrvatska.

Samo će pobjednik svakog od četiri turnira (igraju se osim Pireja i u španjolskoj Valenciji, latvijskoj Rigi i portorikanskom San Juanu) izboriti mjesto na OI. Hrvatska je u skupini A zajedno sa Slovenijom i Novim Zelandom s kojim igramo u srijedu u 16.30 sati. U skupini B su domaćin Grčka s Giannisom Antetokounmpom, Egipat i Dominikanska Republika. Dvije najbolje momčadi svake skupine će u polufinale. Polufinala se igraju 6., a finale 7. srpnja.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
01. srpanj 2024 22:59