StoryEditorOCM
Više od sportaSkroman život

Rafael Nadal je u karijeri zaradio pola milijarde dolara, a stančić mu izgleda kao da je zbog njega digao kredit

Piše R. R.
14. listopada 2024. - 18:32

Društvene mreže gore od komentara, tek što je završio svoju igračku karijeru Rafael Nadal je otvorio vrata svog doma i pokazao „raskoš“ u kojem živi. Bez obzira na to što je u karijeri zaradio preko pola milijarde dolara, stekao planetarnu popularnost Nadal se u sebi zadržao istog onog mladića vezanog uz obitelj.

image
Stf/AFP

Tek nedavno je kupio jahtu i ispunio sebi životnu želju, krstario je malo Mediteranom i to je sve što ima od luksuznih stvari. Fotografije stana u kojem je gledao utakmicu reprezentacije preplavile su društvene mreže, mnogi nisu mogli vjerovati jer se tu ne vidi baš ništa čime bi se slavni tenisač odvajao od običnih španjolski građana.

Očekivano je da je preko 300.000 pratitelja komentiralo samu fotografiju, jednako tako diveći se ukusu za uređenje takvog stana, ali i skromnosti velikog sportaša koji ničim nije odavao toliko zaradu tijekom karijere.

image
Adrian Dennis/AFP

Zapravo su se svi divili koliko je unatoč slavi Nadal ostao „običan“, dosljedan sebi kojem materijalne stvari nisu toliko važne da bi uživao u životu. Takav je i inače, i dalje se druži s prijateljima iz djetinjstva. Živi mirno, čak i povučeno sa suprugom i obitelji, jedino po čemu se razlikuje od ostalih je činjenica da je tenis igrao puno bolji od ostatka svijeta.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
14. listopad 2024 18:33