StoryEditorOCM
Više od sportapomalo netipična

Samozatajna partnerica Zlatana Ibrahimovića u šestom desetljeću izgleda kao ‘zvijer‘, a otkrila je i u čemu je tajna

Piše Sport SD
9. listopada 2023. - 20:53

Pored toga što je bio jedan od najpopularnijih nogometaša današnjice, Zlatan Ibrahimović može se pohvaliti i prelijepom partnericom Helenom Seger koja svojim izgledom privlači pažnju i to u 53. godini. Bivšu švedsku manekenku i majku dva sina, krasi mladoliki izgled i zanosna figura, a evo što je tajna njenog uspjeha. 

Na njoj se ne vidi da gazi šesto desetljeće, jer Helena je visoka 170 cm i teška 55 kilograma. Mnogi bi rekli da je to idealna građa za ženu... Njena kilaža se ne mijenja već godinama, a mlađe dame joj zavide na ovakvom izgledu. A ajna je u zapravo vrlo jednostavna - puno trenira i u konstantnom je u pokretu. Zlatanova supruga redovno ide u teretanu, koristi utege za vrijeme vježbanja, a vodi računa što unosi u organizam i trudi se jesti zdravo.

image
Marco Bertorello/Afp

Helena nije tipična "žena nogometaša" i iako je bila bogata i prije nego što je upoznala Zlatana, ne troši previše vremena i novca za modne kombinacije i više puta je naglašavala da se osjeća ugodnije u trapericama nego u dizajnerskim haljinama. Nema kućnu pomoćnicu, uživa u brzoj vožnji na motociklu i ne voli šoping. Totalno atipičan primer manekenke koja je već dva desetljeća u ljubavnoj vezi s bivšim nogometašem.

Iako partnerica Ibrahimovića nikada nije rekla sudbonosno "da" pred oltarom, rodila je dva sina (Maximilian i Vincent) i time stavila pečat na svoju ljubav. Ne voli se pojavljivati u javnosti, a gotovo nikad ne daje intervjue te rijetko ide na svečanosti, čak i onim koji su u Zlatanovu čast...

image
Marco Bertorello/Afp
Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
25. travanj 2024 12:58