StoryEditorOCM

U susjedstvu oduševljeni doktoricom nogometa koja je zamijenila Joška Jeličića: ‘Izvanredan potez...‘

Piše Sport SD
4. srpnja 2024. - 08:44

Tihana Nemčić Bojić oduševila je gledatelje HRT-a kao nova komentatorica u emisiji Euro 2024., na tom mjestu zamijenila je Joška Jeličića koji je kao razlog svog odlaska naveo da nema više emocije i snage za rad nakon što je Hrvatska ispala već u grupnoj fazi te smatra da bi to samo bilo odrađivanje posla.

Šok s HRT-a! Jeličić više neće komentirati Euro: ‘Izbacio je i mene. Nemam tu energiju, ni emociju. Zvao sam Šapita...‘

Nemčić Bojić debitirala je HRT-u komentirajući utakmicu između Nizozemske i Rumunjske.

Ova doktorica nogometa, koja predaje na Kineziološkom fakultetu, i sama ga je počela igrati kad joj je bilo 12 godina. Prvo je trenirala u Križevcima s dječacima, a kasnije igrala za ŽNK Dinamo, bila članica U19 hrvatske nogometne ženske reprezentacije, ali i trenerica mlađih ženskih reprezentacija te članica hrvatske ženske A reprezentacije.

Na fakultetu se zaljubila u futsal, tri sezone igrala je za prvoligaške ekipe Breganze i Cagliari u Italiji, bila je prva Hrvatica koja je potpisala profesionalni ugovor u futsalu. Nakon tri operacije lijevog koljena prestala je aktivno igrati. Njezino najnovije postignuće je imenovanje za izbornicu hrvatske ženske futsal reprezentacije.

Vijest da je Tihana Nemčić Bojić zamijenila Joška Jeličića u studija HRT-a nije prošla nezapaženo ni u Srbiji. 

Prelijepa doktorica nogometa zamijenila je kontroverznog komentatora HRT-a, naslov je teksta koji je objavio Sportal, a Jeličiću zamjeraju zbog vrijeđanja reprezentativaca Srbije, što je izazvalo brojne komentare u susjedstvu.

Jeličić opet ‘briljira‘, prvo je ocrnio Srbe, a sad osuo drvlje i kamelje po onima koji pune bisage i hrane mediokritete

- HRT je povukao izvanredan potez nakon prekida suradnje s Jeličićem, umjesto njega doveli su doktoricu nogometa koja je očarala gledatelje Europskog prvenstva, piše u Sportalovom tekstu.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
04. srpanj 2024 09:22