StoryEditorOCM
Više od sportapo šumama i gorama

Stipe Latković je ‘mala beba‘ za Neymarovog ‘ćaću‘, igračev otac mora platiti paprenu kaznu jer se igrao Boga

Piše Sport SD
23. lipnja 2023. - 10:39

Obitelj Neymar se našla u središtu novog skandala. Nakon što je Neymar Jr. javno priznao da je prevario svoju trudnu djevojku, sada je u centru skandala njegov otac i to zbog radova na njihovoj vili.

Stipe Latković je sa svojom devastacijom Vruje ‘mala beba‘ za Neymarovog ‘ćaću‘. Kako prenosi The Sun, Neymar de Silva Santos je uhićen zbog zabranjenih radova na Neymarovoj vili u Mangaratibi. Kako je izvijestio Uol Sport, Neymarov otac je uhićen u akciji lokalne policije i gradskih vlasti.

Ubrzo je i pušten iz zatvora, ali vlasti inzistiraju da se poradi na edukaciji, a Neymarov otac mora platiti pet milijuna brazilskih reala, odnosno oko 822.000 funti. Problem je u umjetnom jezeru koje je sagradio nedaleko od vile koje ‘potiče krčenje šume, lomljenje kamena i skretanje toka rijeke‘.

Radovi na jezeru krše brojne propise vezane za okoliš među kojima su i ‘skretanje toka rijeke, zauzimanje riječne vode bez dozvole, otimanje vode za umjetno jezero, radovi na zemlji, te uzimanje i premiještanje kamena i stijena bez dozvole‘.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
28. travanj 2024 16:10