StoryEditorOCM
Više od sportaidemo dalje

Za malu Niku sakupili čak 30.000 eura, Modrićev dres donio 1500 eura: i nama je srce puno šta se takujin dobro napunio

Piše Slaven Alfirević
30. kolovoza 2024. - 23:56

Oko 30.000 eura rekordan je i neočekivan iznos koji je prikupljen na akciji aukciji plasiranja dresova i sportskih rekvizita poznatih sportaša, a sve za pomoć maloj Niki Baždarić iz okolice Zadra.

Već smo pisali nekoliko puta o tome kako su svoje dresove i rekvizite dali velikani sporta od Marka Livaje, Ivana Perišića, preko Bruna Petkovića, Luke Božića, Bojana Bogdanovića sve don Josipa Vrlića, čuvenog vaterpolista koji je na raspolaganje "akciji aukciji" stavio i svoju kapicu, vaterpolsku "desetku", rekli bismo baš trofejnu kapicu s kojom se ove godine naosvajao medalja, a taman nedavno i srebro je olimpijsko ponio oko vrata u Parizu.

Kao završni račun, premda bi cifra mogla još poskočiti, jer uplatama nikad, navodimo sjajnih 30.000 eura pomoći maloj Niki što je fantastičan doseg.

E sad, kad smo između ostalih naveli Livaju, Petkovića, Vrlića, red je navesti i rekordera, ostavili smo ga kao šlag za kraj, a on - pogađate - nije među tom trojicom. Top je Zadranin iz Zatona Obrovačkog 39-godišnji Luka Modrić, kapetan "vatrenih" i Zlatna lopta 2018. godine, na službi u Real Madridu! Njegov dres "vatrenih", njegova potpisana desetka (10) dosegao je najvišu pojedinačnu cijenu od 1500 eura!

Premda su "potrošeni" rekviziti nije rečeno da će akcija stati, jer i dalje se može uplaćivati na račun male bolesne Nike, a Šimun Baraba koji je sa suradnicima sve ovo organizirao s epicentrom u Paljuvu najavljuje nove korake. Oduševljen je učinkom, uspjehom, zamahom i zaradom, uz zahvalu i našoj medijskoj kući koja ga je redovito pratila i davala zapuh u jedra e da akcija aukcija dobro brodila... Pa je i nama srce puno šta se takujin tako dobro napunio.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
14. rujan 2024 11:15