StoryEditorOCM
Više od sportaprisjetio se

Zakačio se s Zlatanom pa izvukao ‘deblji kraj‘, evo njegove priče...

Piše Sport SD
28. listopada 2023. - 16:28

Zlatan Ibrahimović je već nekoliko mjeseci u nogometnoj mirovini, no i dalje privlači pažnju brojnih navijača. Zlatan je, osim po sjajnim nogometnim vještinama, ostao upamćen i po svojem karakteru i vrućoj krvi - pišu Sportske novosti.

Zlatan se nije ustručavao ni ulaziti u sukobe, a jedan od njegovih suparnika ili bolje reći žrtvi, Nedum Onuoha, je prepričao kako se proveo u duelu sa Zlatanom. Bivši igrač Manchester Cityja se sa Šveđaninom zakačio u MLS-u. Zlatan je igrao za LA Galaxy, a Onuoha za Real Salt Lake.

- Sjećam se kada je Ibrahimović stigao MLS i njegovog predstavljanja. Mislim da je tada pokazao manjak poštovanja prema ligi. Kad smo igrali protiv LA Galaxyja u drugom je poluvremenu došlo do problema - otkrio je Onuoha za ESPN pa nastavio:

Video pogledajte OVDJE.

- Htio sam mu stati na put, a on me uhvatio za vrat i bacio na pod. Nakon toga se počeo derati da ustanem. Izgubio sam živce i do kraja utakmice smo se samo raspravljali. On mi se smijao svaki put kad bih pogriješio. Zabio je za pobjedu i nasmijao mi se u lice. Ta scena kruži internetom. Nisam to vidio uživo što je bilo za moje dobro. Nakon utakmice mi je prišao na putu do svlačionice i pitao me jesam li se smirio. Ljubazno sam mu rekao da se udalji, a ostali igrači su mu rekli u kojem smjeru da ode - prisjetio se Onuoha.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
29. travanj 2024 02:18