StoryEditorOCM
Više od sportaburna noć u belfastu

Zvijezda Uniteda ponovno puni naslovnice, propustio je trening i zaradio brutalnu kaznu, konobarica sve otkrila...

Piše Sport SD
31. siječnja 2024. - 07:19

Napadač Manchester Uniteda Marcus Rashford ponovno puni naslovnice engleskih tabloida. Englez je zbog burne noći u Belfastu propustio trening svoje momčadi, a sada su isplivali i detalji koje je medijima na Otoku ispričala konobarica koju je vodio van.

The Sun doznaje da je klub reagirao kaznom za Rashforda od 760 tisuća eura što je, sukladno njegovu ugovoru, dvotjenda zarada u Unitedu. Detalje "pijane noći", kako iznose engleski mediji, otkrila je osoba koja je s Rashfordom provela dobar dio vremena tijekom nedozvoljenog izlaska - pišu Sportske novosti.

Sarah Adair, 30-godišnja konobarica, je nogometašu poslužila ručak nakon čega ju je pozvao da mu se priključi u izlasku koji je završio tako što ga je pijanog morala staviti u krevet jer nije bio u stanju sam otići na počinak.

- Ne čudi me što je propustio trening s obzirom na to koliko je kasno otišao u krevet i koliko je popio. Sigurno je znao da neće biti u stanju igrati nogomet - otkrila je Sarah.

Ona je bila u smjeni u hotelskom baru kada je Rashford ušao s dva zaštitara i zatražio stol za VIP zabavu visokog profila. Sarah nije odmah znala o kome se radi, a kasnije joj je rečeno kako je riječ o igraču Manchester Uniteda.

- Bio je s dva muškarca i dvije žene. Jedna je očito bila prijateljica, a druga vrlo lijepa Francuskinja za koju se činilo da je s Marcusom zbog načina na koji su komunicirali. Ona mu je dodirivala koljeno, a on njoj ruku, ali vidjelo se da se ne poznaju toliko dobro. Izgledalo je kao da su se nedavno upoznali.

Prije nego što je otišao iz hotela, Rashford je pitao Sarah koji noćni klubovi rade nakon tri ujutro ako im plati dovoljno novaca.

- Bilo mi je jasno da je već odlučio da neće ići na trening idući dan. Nije planirao ići kući tu noć.

Sarah je završila smjenu u 17 sati i otišla kući pa se oko 19 sati vratila u centar grada i prema dogovoru poslala poruku Rashfordovom čuvaru, no nogometaša je morala čekati sama u baru do 21:40 kada ju je pokupio Mercedesov kombi. Morala im je predati mobitel i nije nikome, osim majci, smjela reći s kim je i kamo ide.

Odvezena je do restorana Villa Italia gdje je Rashford bio sa svojom pratnjom i još dvije djevojke iz Belfasta. Medijima u Engleskoj je ispričala kako je Rashford rezervirao gornji kat i donio vlastiti Bluetooth zvučnik kako bi mogao puštati svoje omiljene rap pjesme. a ponio je i vlastitu tekilu.

- Privukla sam stolicu i sjela pokraj njega. Svi smo pričali. Marcus je bio samouvjeren, ali pomalo i stidljiv. Kao da zapravo ne zna tko je. Ipak, odaje vibru kao da misli: ‘Ja sam nogometaš, imam hrpu novaca i mogu što god poželim‘. Prijatelji su se prema njemu odnosili kao prema Bogu.

Kasnije su se svi preselili u noćni klub Thompson‘s Garage i sjeli u privatni prostor nazvan The Attic gdje su nastavili s opijanjem. Kasnije se Rashford navodno posvađao s Francuskinjom koja je bila ljuta jer je on poljubio drugu ženu.

image
AFP

- Rekla mi je: ‘Tako sam ljuta jer on misli da može raditi što god želi‘ - rekla je Sarah za The Sun.

Nakon nekog vremena su Rashfordovi zaštitari shvatili da se napadač napio i da više ne može pa su ga vratili u luksuzni hotel u kojem je odsjeo.

- Bio je toliko pijan da je podigao svoju torbu i ispustio je. Sav novac mu je ispao. Bili su to veliki svežnjevi novčanica od 20 funti. Mislim da je bilo između osam i 10 tisuća funti gotovine. Onda je pao natrag na zid, a ja sam ga morala nekako podići i staviti u krevet. Bio je odjeven i pretpostavljam da se samo tako onesvijestio. Nije se čak ni pokrio.

Netko iz Rashfordove pratnje je rekao Sarah da može prespavati u drugoj sobi, a ona je to i prihvatila. Rashford i njegov brat Dwaine koji mu je i agent sastali su se u ponedjeljak s Erikom ten Hagom i direktorom Uniteda Johnom Murtoughom kako bi razjasnili situaciju.

Dok u klubu odlučuju kako kazniti svoju nestašnu zvijezdu, navijači pozivaju upravu da ga proda jer narušava imidž kluba i ne igra na razini na kojoj je nekada igrao. Ove je sezone u 26 utakmica zabio četiri gola i upisao šest asistencija.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
28. travanj 2024 10:21