Overlay
Obnovite garderobu

Budite uspješni kustos svog ormara: šest ključnih, svakodnevnih komada iz proljetnih kolekcija

Piše Stil
Foto be Funky
16. ožujka 2021. - 12:02

Svatko je kustos svog osobnog ormara. Proljetna izložba uvijek se slaže s posebnom pažnjom, a ključni komadi oblikovat će cijelu dinamiku vašeg stila. Od iznimne je važnosti prvo vidjeti s čim već raspolažete i onda mudro krenuti u novu shopping pustolovinu.

Prvo treba razmotriti trendove, ali ne i navaliti na njih čim vidite kako stoje nekoj blogerici. Bolje je pronaći komade koji nadopunjuju vaš osobni stil, umjesto da se odlučite za nešto neobično i aktualno što vjerojatno nećete nositi više od jedne sezone.

Pametno ulaganje je još jedan ključni čimbenik koji morate imati na umu prilikom stvaranja svoga stil, uvijek pa tako i ovog proljeća. Ako budete spremni potrošiti malo više na komade koji traju godinama, uštedjet ćete narednih godina i svom ormaru dati dašak osobnosti u nadolazećim sezonama.

Razmišljajući što bi nam moglo postati najpotrebnije, prvo što nam na pamet pada su druženja na otvorenom. Napokon! Za njih nam svakako trebaju haljine koje možemo nositi u svim prigodama, kao i ultra popularne široke hlače. Oboje je idealno i za posao i za šetnju gradom, a ako umjesto tenisica i mokasinki dodate cipele na malu petu bit će idealne i za svečanije prigode. Kad nas vrijeme iznenadi, u su i neizostavni baloneri. Ostaje nam još samo odabrati dobru kožnu torbu i spremni smo za dolazak, ptica, cvjetanje visibaba i pokazivanje po gradskim ulicama.

HALJINE ZA SVE PRIGODE

image
Mango
image
Stradivarius

ŠIROKE HLAČE

image
Mango
image
Bershka

CIPELE NA MALU PETU

image
Bershka
image
Stradivarius
image
Farfetch

TORBE

image
Mango

BALONERI

image
Zara
 

19. travanj 2024 09:55