Overlay
Neobičan miks

Jedan od najvećih jesenskih trendova lansirala je slavna ljepotica još prije 25 godina i to sasvim slučajno: predlažemo kako ga nositi

Piše Stil
Foto AFP
25. rujna 2020. - 11:28

Ako ćemo suditi po Instagramu trend koji ćemo viđati na ulicama u prijelaznoj sezoni bit će 1/3 tajice u kombinaciji s 'ružnim' tenisicama kakve su ranije zbog udobnosti nosili očevi nezainteresirani za modu. Tajice će se od sportskog artikla čini se prometnuti u omiljene hlače sezone, a nose se u svim prigodama, popodne provedeno u uredu ili večernjim izlascima.


Dnevne kombinacije uključuju i bijele košulje i predimenzionirane sakoe. Što? Dobro ste čuli, predviđamo zanimljivu modnu pomutnju stilova, materijala i krojeva. A velike bijele tenisice u stilu 90-ih samo će dodatno upotpuniti ovaj trend. Uz to, kako su tajice uske, a tenisice glomazne vizualno će istanjiti vaše noge.



Dominiraju jednostavne boje, tj. ne-boje, bijela, siva i crna tako da će sve ljubiteljice minimalizma sigurno odmah prigrliti ovaj trend. Za večernje izlaske slobodno budite još hrabriji i obujte cipele na visoku petu. Posebno su popularne štikle s tankim trakama ili mule u bež nijansama.

Ako je vaš stil nešto lepršaviji i šareniji pronađite tajice s uzorkom. Claudia Schiffer to je demonstrirala već 1990-ih dok je trčala u njujorškom Central Parku odjevena je bijele tenisice Ralph Lauren, također bijelu vinil jaknu s otisnutim podstavom, crnu pamučnu majicu i šarene svilene Capri tajice. Nezanemariv dodatak je i njena zanosna kosa koja se vijori u trku i velike naočale.

Želite li isprobati ovaj look, imamo tri prijedloga za kombiniranje.

image
Sako Mango,449 kn + tajice H&M ‚160 kn + tenisice Nike, 778 kn
image
Sako H&M, 260 kn + tajice Zara, 99 kn + tenisice Mango, 469 kn
19. travanj 2024 16:08