Overlay
Voljeli bismo imati svaki

Jedan od najzanimljivijih domaćih brendova predstavio je novu kolekciju: KLISABovi kaputi su statement komadi za kojima žudimo ove sezone

Piše Stil
Foto Promo
9. studenog 2021. - 12:09

Svake sezone sa nestrpljenjem očekujemo novu KLISAB kolekciju. Jedan od najzanimljivijih domaćih modnih brendova iz godine u godinu nas posebno obraduje svojim kaputima koji su ključni komadi njihove ponude. Nagrađivani domaći dizajneri Tomislav Kliškinić i Marko Šabarić sada nam donose čak 12 novih kaputa i predimenzioniranih šalova, a fotografije kojima su ih predstavili su nas posebno očarale.

image
Promo

NOVI KLISAB KAPUTI ZA ZIMU 2021.

Novi KLISAB kaputi su prepoznatljive stroge forme s naglaskom na ramenima. Ranije popularan motiv kvadrata javlja se u patchwork kombinacijama materijala, a u kolekciji je i oslikan kistom, air brush tehnikom ili prošivima. Završni ručni radovi i ručno oslikavanje sve kapute čine unikatnima. U izradi su korišteni vuneni štofovi zagasitih boja, a u kolekciji kaputi su upotpunjeni predimenzioniranim šalovima, jednobojnim ili u patchwork kombinaciji raznobojnih kvadrata s dugačkim nepravilnim resama. Novi KLISAB kaputi i šalovi dostupni su na www.klisab.com.

image
Promo

Vizuale kampanje fotografirao je Jakov Baričić, produkciju potpisuje Nikola Beban, Ante Pažanin za Alfaparf Milano stilizirao je kosu, Saša Joković za Estée Lauder je oblikovatelj šminke. Ana Nikačević potpisuje styling kampanje, Hana Matić je asistent produkcije, a model iz agencije Legion models.

image
Promo

Ostatak možete pogledati u fotogaleriji.

19. travanj 2024 10:27