Overlay
blagdanski ugođaj

Lei Lou božićna bajka: Aleksandra Dojčinović oduševljena je suradnjom koju je dugo priželjkivala, pogledajte njen rezultat nadahnut Marijom Antoanetom

Piše Stil
Foto Mario Poje
26. studenog 2021. - 11:35

Kako se bliži početak Adventa u Zagrebu, tako i trgovine počinju poprimati blagdanski ugođaj, a i ove godine posebno je lijep onaj branda Lei Lou Aleksandre Dojčinović. Uspješna dizajnerica za njegovo je uređenje zadužila Sašu Šekoranju čije božićne dekoracije već odavno imaju kultni status. 

image
Mario Poje

”Istina je da svake godine mjesecima unaprijed smišljamo kako će izgledati Lei Lou božićna bajka i nije tajna da mi to pričinja veliko veselje, a suradnju sa Sašom oduvijek sam priželjkivala. Iznimno cijenim njegov rad, osim toga, moj butik i njegov atelje u Dežmanovoj su jako blizu jedan drugom i raduje me što će oni koji redovito, u predblagdansko vrijeme, odlaze vidjeti njegov čarobni cvjetni izlog, u neposrednoj blizini moći uživati u još jednoj Sašinoj bajci” - govori dizajnerica koja je specijalno za ovu priliku osmislila za sada unikatnu, svečanu, crvenu haljinu, zvijezdu izloga oko koje je Šekoranja, inače diplomirani kipar, isprepleo mramorna postolja s keramičkim poprsjima, ukrašena blještavim kuglicama i svilenim crvenim vrpcama.

“Inspiraciju sam pronašao u Mariji Antoaneti, poznatoj po ekstravagantnim perikama na koje je stavljala šešire, cvijeće, perje pa čak i brodove, a u Lei Lou izlogu osvanula je u božićnom izdanju ukrašena srebrnim kuglicama i lebdećim mašnama. Aleksandrina raskošna, duboko crvena haljina od čipke naglasila je moju ideju i zaokružila ugođaj u potpunosti” - pojasnio je Šekoranja.

image
Mario Poje

I dok izlog nudi božićnu, sam butik, čiji luksuzni interijer potpisuje Ante Vrban, u ovo se vrijeme pretvara u pravu modnu čaroliju. Zvijezde prosinca svakako su blještave, glamurozne haljine, divni, topli kaputi, čizme i modni dodaci iz najnovije kolekcije, koji su idealan odabir za božićna i novogodišnja događanja, ali i poklone najmilijima, budući da su već krenuli brojni zimski popusti i akcije.

Pratite Stil i na Instagramu!

18. travanj 2024 07:39