Overlay
nadahnuće

Najtrendi modni dodatak ovog proljeća: doznajte kako nositi i stilizirati acessoire za kojim su ove sezone posegnule najveće modne kuće

Piše Stil
Foto AFP
21. travnja 2021. - 11:07

Kad pospremimo zimske kapice, a prije nego ih naslijede šilterice i šeširi širokog oboda, na scenu stupaju marame. Ove bi godine njihova vladavina ipak mogla nešto duže potrajati jer, ako se sjećate prizora s predstavljanja kolekcija za ovo proljeće i ljeto, mnoge su ih velike modne kuće, poput Versacea, Diora, Connora Ivesa, Max Mare, Paca Rabannea, Anne Sui i, naravno, Hermèsa, uvrstile među accessoire.

image
Models present creations by Dior during the Paris Fashion Week's Women Spring Summer 2021 ready-to-wear fashion show in Paris, on September 29, 2020. (Photo by Lucas BARIOULET/AFP)
Lucas Barioulet/AFP

Možda ih je na to nadahnula Audrey Hepburn, modna ikona u čijem su stilu svilene marame i šalovi nezaobilazna stavka, a u centru nam je pažnje jer je o njoj prošle godine snimljen dokumentarac, da bi ove godine dobila svoju seriju. Tko god da je kriv za veliki povratak svilenih marama, možemo mu samo zahvaliti, jer s njima se za čas postiže vrlo šik izgled, dok su sjajno rješenje za neposlušnu kosu.

image
Audrey Hepburn
 
AFP

Niste li sigurni kako se ove godine nose, na društvenim ćete mrežama pronaći cijeli niz tutoriala, a treba li vam nadahnuće, najprije se ugledajte u Audrey.

A zatim se inspirirajte suvremenim stilom s društvenih mreža.

26. travanj 2024 17:19