Overlay
Pet zgodnih ideja

Nije sve u plažnim kaftanima, pareima i ispranim majicama, odjeća za plažu ovog je ljeta maštovitija nego ikad! Izdvojili smo nekoliko prijedloga

Piše Stil
Foto Shutterstock
24. srpnja 2021. - 16:33

Dolazimo do vrhunca ljeta i planiramo najzabavnije aktivnosti koje nam omiljeno godišnje doba pruža: mali piknik na plaži u zalazak sunca uz vino sireve i grožđe, izlet brodom, posjet otoku... Za sve one koji modu shvaćaju ozbiljno priprema za ljetne outfite znači puno više od obične kupnje novog bikinija. Odlazite li primjerice popodne na plažu, a zatim namjeravate samo produžiti u neki bar koji se u jednom trenutku pretvara u noćni klub najbolje je na sebi imati nešto iz čega se nećete morati prevlačiti. Influencerice su dolaskom ljeta doktorirale na takvim outfitima i inspiraciju za nove plažne lookove smo potražili na njihovim profilima.

Bilo da odaberete široke hlače s uzorkom u stilu 70-ih koje možete nositi na gornji dio trokutića ili posegnete u istom duhu za pletenom ili kukičanom haljinom, izgledat ćete fantastično. Ako ste pak fan nešto razgolićenijih ljetnih kombinacija možete kupiti kupaći, pareo i košulju istog uzorka, a ove godine je posebno popularan onaj životinjski. Zgodno je kombinirati taj četverodijelni komplet. Kada smo već kod kompleta, ove godine se nose i košulje i kratke hlače nalik pidžamama, a lako će se pretvoriti u večernju kombinaciju zakopčate li ih i dodate par dobrih cipela. Sve u svemu, mogućnosti je puno, na nama je da vam damo inspiraciju, a na vama da se prepustite kreativnosti.

Kupaće odijelo

Široke hlače s uzorkom

Pidžama kompletići

Pletena haljina

Uskladite uzorke

19. travanj 2024 17:55