Overlay
jeste li ih probali?

Ovi su beauty proizvodi izazvali senzacije u 2021, ali mogu li zaista učiniti čuda za vašu ljepotu? Insajderica ima odgovore koji vas zanimaju

Piše Stil
Foto Depositphotos
14. prosinca 2021. - 10:18

Koliko ste puta tijekom posljednjih godinu dana pročitali da je neki kozmetički proizvod postao prava senzacija na društvenim mrežama? Možda ste se tu i tamo zapitali je li dobra ideja kupiti koji od seruma, primera i ruževa o kojima, kako se čini, bruje cijeli TikTok i Instagram. Možda vam se dogodilo da ste zaključivši da je to ne samo dobra nego sjajna ideja neki od tih proizvoda naručili, platili, dobili i... razočarali se.

Uvijek treba uzeti u obzir da nije svaka koža ista i da nismo svi jednako vješti u nanošenju beauty proizvoda, ali ponekad je hype koji se stvori oko određenih proizvoda jednostavno pretjeran. I tu nam baš dobro dođu savjeti beauty insajdera kao što je Erin Docherty, koja je vrlo otvoreno recenzirala nekoliko novih beauty proizvoda koji su tijekom 2021. izazvali puno pažnje.

Fenty Beauty Eaze Drop Blurring Skin Tint Foundation

"Ovo je jedan od mojih najdražih novih beauty proizvoda godine. Ako ga niste probali, jednostavno morate. Pogotovo ako imate suhu kožu i uobičajena podloga za makeup vam je preteška. Ova je formula tako nevjerojatno hidratantna i lagana i daje prekrasnu prozirnu pokrivenost (slabo do srednje da budemo precizni), ali ako poželite jače prekrivanje i odlučite nanijeti još jedan sloj neće biti neujednačena i gruba. Ono što mi je kod ovog proizvoda najdraže je što se ispod njega i dalje mogu vidjeti sunčane pjegice, tako da moja koža s njim još uvijek izgleda kao koža", navela je Erin.

Maybelline Lash Sensational Sky High maskara

"U slučaju da ste propustili, prije nekoliko mjeseci svi su poludjeli kada je Maybelline izbacio novu Sky High maskaru. Postala je viralna na TikToku i na kraju postala najprodavanija maskara u 2021.  Ali je li zapravo toliko dobra? Ja baš nisam ljubitelj tankih gumenih četkica,  ali ova savitljiva, sužena verzija uspijeva premazati svaku trepavicu. A formula? Prilično je impresivna, ali ako želite super dramatičan izgled, trebat će vam nekoliko slojeva." napisala je Erin o popularnoj maskari.

Rare Beauty Soft Pinch Liquid Blush

"Kad je Selena Gomez lansirala liniju makeupa,  Rare Beauty Selena Gomez, izazvala je senzaciju, a jedan od proizvoda o kojima se najviše pričalo bilo je tekuće rumenilo Soft Pinch. Bilo ga je po cijelom TikToku i, moram primijetiti, to s dobrim razlogom. Boja i konzistencija ovog proizvoda su sjajni, dostupan je u osam nijansi, a dostupne su u mat ili dewy finišu (više volim one dewy za nježan, prirodan izgled). Formula je tekuća i lako se razmazuje pa se s malom količinom može puno napraviti, a proizvod se dugo 'drži' na koži.", preporučila je Erin, a koje je još proizvode spomenila pročitajte ovdje.

Pratite Stil i na Instagramu!

29. travanj 2024 10:14