Overlay
gala priredba

Svi pričaju o haljini u kojoj se sinoć pojavila Meghan Markle: crvena kreacija s dubokim dekolteom i visokim prorezom nikog ne ostavlja ravnodušnim

Piše Stil
Foto Dia Dipasupil/AFP
11. studenog 2021. - 10:05

Otkako su princ Harry i Meghan Markle odstupili sa svojih službenih kraljevskih dužnosti, ne pojavljuju se često na glamuroznim društvenim događajima. No sinoćnje će se pojavljivanje dugo pamtiti. Jutro nakon što su sudjelovali na svečanosti Salute to Freedom Gala 2021. u muzeju Intrepid Sea-Air-Space Museum u New Yorku, svi pričaju o haljini koju je nosila Markle.

vojvotkinja od Sussexa nosila je impresivnu crvenu haljinu s potpisom Caroline Herrere. Kreacija je to s dubokim dekolteom i visokim prorezom te dugim, dramatičnim vlakom. Kombinaciju je upotpunila odgovarajućim slingback cipelama brenda Giuseppe Zanotti, narukvicama, naušnicama Maison Birks i elegantnom podignutom frizurom dok je haljinu, baš kao i Harry svoje odijelo, ukrasila crvenim makom, u čast Dana sjećanja, britanskog blagdana kojim se odaje počast žrtvama Prvog svjetskog rata.

Što će kraljica i ljudi iz kraljevskog protokola reći na ovo? Kladimo se da Meghan uopće nije briga.

Pratite Stil i na Instagramu!

19. travanj 2024 06:46