Overlay
Premijera filma

Svi pričaju o sinoćnjem izdanju Lady Gage: ukrala je svu pažnju u raskošnoj Gucci haljini dok je ponosno pozirala fotografima

Piše PSD
Foto Tolga Akmen/AFP
10. studenog 2021. - 12:14

Dok s nestrpljenjem očekujemo hrvatsku premijeru 'House Of Gucci' Ridleya Scotta možemo se zadovoljiti prateći ekipu na svjetskoj turneji na kojoj promoviraju film. Sinoć je tako održana prva projekcija u Londonu na kojoj su se pojavili Adam Driver, Selma Hayek, Jared Leto i glavna zvijezda Lady Gaga.

image
Tolga Akmen/AFP

U potpunosti u skladu s filmom, nije nas ni najmanje iznenadio modni odabir glumaca koji su se na crvenom tepihu pojavili u Gucciju. Posebnu pažnju svakako je plijenila Gaga u looku kompletno posuđenom s revije održane prošloga tjedna. Osim premijere filma, sinoć je tako održano i premijerno prikazivanje najnovijih komada s revije u javnosti.

image
Tolga Akmen/AFP

Samostojeće mrežaste čarape i duge šljokičaste rukavice prekrivaju dijelove tijela koje otkriva neobično krojene ljubičasta haljina. Ubiti, ona je duga do poda, čak se i vuče po podu, ima duge rukave, ali i brojne otvore koji je čine istovremeno sofisticiranom i seksi.

image
Tolga Akmen/AFP

Svi modni stručnjaci pohvalili su Gagino izdanje, a ona je haljinu nosila u punom smislu te riječi. Zamahivala je dijelovima tila dok je hodala pred brojnom publikom i otkrivala izazovni prorez na nozi dok je pozirala fotografima.

image
Tolga Akmen/AFP

Od muškog dijela ekipe Jared Leto je izgledao posebno dobro u plavom baršunastom odijelu koje je stilizirao raskošnim nakitom i make-upom, a sve je zapečatio bijelim cipelama. Hayek i Driver su se držali sigurnijih modnih odabira te su pomalo završili u sjeni dvojca Gaga-Leto.

image
Tolga Akmen/AFP
19. travanj 2024 22:21