SASTOJCI:
4 osobe, 45 minuta
4 lubina od 300 g
• 150 ml maslinova ulja
• 1 limun
• 2 režnja češnjaka
• 4 veća krumpira
• sol, papar
PRIPREMA (4 osobe, 45 minuta)
Krumpirima dobro operite koru. Prerežite ih na pola, posolite, popaprite i svaki posebno zamotajte u papir za pečenje u koji ste ukapali malo maslinova ulja. Stavite ih peći u pećnicu 40 minuta na 185 °C. Dok se krumpir peče, ribu očistite od ljuski, utrobe i škrga, posušite je kuhinjskim ubrusom i dobro posolite i popaprite. Razvucite aluminijsku foliju i na nju posložite ribu, između stavite češnjak i polijte ostatkom maslinova ulja.
Zatvorite dobro foliju sa svih strana i kad je krumpir napola gotov, stavite peći ribu s tim da pojačate pećnicu na 200 °C. Kad je gotovo, otvorite omote i servirajte uz kriške limuna.
Najbolju ponudu sezonskih namirnica po super cijenama prelistaj ovdje!
Za sudjelovanje u komentarima je potrebna prijava, odnosno registracija ako još nemaš korisnički profil....