Paprene cijene u ugostiteljskim objektima na obali malo koga ostavljaju ravnodušnim, a sezonski cjenik u jednom restoranu na Rabu šokirao je i Nikolu Lesara, pobjednika MasterChefa.
Lesar, koji koji živi i radi na Tajlandu, nakon dvije godine se vratio u Hrvatsku i ne može doći sebi od cijena, ali i zbog ponašanja vlasnika objekta.
- Onaj osjećaj kad se nakon 2 godine vratiš u rodnu zemlju, i požališ to istog trena. Žlica maslinovog ulja 10 kuna! Kila brancina 450. Škampi, koji nisu bili na žaru, već sirovi, imaju istu cijenu. Ledena kava, koja nikad nije bila naručena, 80...- nabraja na svom Facebooku Lesar kojega je ručak izašao vrtoglavih 2700 i nešto kuna te zaključuje: 'Jad i sramota. I još kad ti vlasnik veli da ga boli k***c za tvoje nezadovoljstvo. Ovo je moguće samo kod nas...
StoryEditorOCM
Biznis'jad i sramota'
'Žlica maslinovog ulja 10 kuna!?': bezobrazluk i paprene cijene na našoj obali prenerazili i poznatog chefa
3. srpnja 2017. - 20:39
Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Za sudjelovanje u komentarima je potrebna prijava, odnosno registracija ako još nemaš korisnički profil....