StoryEditorOCM
Crna kronikadobila ‘uvjetnu‘

Branka (28) divljački u kafiću napala bivšeg dečka: polila ga Domestosom, izgasila mu cigaretu na ruci, vrijeđala ga...

Piše Vijesti
19. ožujka 2024. - 19:42

Branka je proglašena krivom i osuđena jer je napala i ozlijedila bivšeg dečka u kafiću u Zagrebu, a prema presudi, sve se dogodilo u travnju oko 22 sata u Petrinjskoj u caffe baru “Cup 98”, gdje je njezin dečko radio kao konobar. Nakon napada, odmah je bila uhićena, piše Danica.hr.

“U nakani da ga tjelesno povrijedi, najprije je uzela sa šanka kantu s vodom i Domestosom te istu prolila po njemu, nakon čega je pokušala ući u prostor šanka u čemu ju je on spriječio držeći se rukom za šank.

Zatim je ugasila cigaretu na podlakticu njegove desne ruke i pošpricala ga po očima deterdžentom za pranje suđa, istovremeno ga vrijeđajući.

Konobar je zadobio tjelesne ozljede u vidu okruglaste opekline 1. stupnja kože desne podlaktice, krvnog podljeva kože lakta, plohaste oguljotine kože stražnje strane podlaktice i linearne ogrebotine kože podlaktice”, navodi se u presudi.

Branka (28) je dobila godinu dana uvjetnog zatvora i mora platiti 356 eura troškova kaznenog postupka. Presuda je nepravomoćna. Motiv napada nije poznat, piše Danica.hr.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
24. travanj 2024 17:23