StoryEditorOCM
Crna kronikaRAZBIO ih FBI

Burina narko grupa imala je poseban način prepoznavanja, a jedan je bio bivši Petrakov čovjek. Procurit će još imena...

Piše Vladimir URUKALO
5. lipnja 2024. - 20:33
Krijumčari su bili vrlo oprezni prilikom primopredaje droge, imali su posebne načine prepoznavanjailustracija/Shutterstock

Brojno stanje istražnih zatvorenika na već dobro prenapučenim splitskim Bilicama povećalo se u srijedu tokom dana za još devet ljudi budući da je USKOK tražio, a sudac istrage splitskog Županijskog suda i prihvatio zahtjev da iza rešetaka idućih najmanje mjesec dana zbog opasnosti od ponavljanja djela budu članovi najnovije razbijene narko zločinačke organizacije na čelu sa 37-godišnjim Petrom Burom iz Splita.

USKOK je, kako su izvjestili, otvorio istragu nad Burom i još 15 ljudi, članova njegove organizacije, od čega su trojica već od prije u zatvorima u drugim predmetima, a troje ih je nedostupno istražiteljima.

Na čelu razbijene narkogrupe nezaposleni splitski građevinar, doznajemo imena uhićenih. Na dilanju ‘zavrtili‘ milijun €?

U akciji Specijalne i intervetne policije na području Zadra, Šibenika i Splita uhićeni su Toni Franov (41) iz Zadra, Milivoj Kljaković-Gašpić (44) iz Solina, Frane Vuković (40) šibenski boksač, Dario Zečević (40) rođeni Kninjanin koji živi u Splitu, Mario Bubalo (45) iz Grubina, potom nekadašnji kickbokser Davor Krstulović (32) iz Splita i njegov sportski kolega Mirko Sinovčić (41) iz Splita te jedina dama među njima, 42-godišnja Diana Melvan iz Splita.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
05. lipanj 2024 20:36