StoryEditorOCM
Crna kronikašokantan zločin

Monstrum iz BiH s majkom brutalno zlostavljao pa ubio suprugu, detalji su stravični. Ranije je bio osuđen u Hrvatskoj

Piše vijesti sd
2. srpnja 2024. - 12:50
Goran Ravlić osumnjičen je za svirepo ubojstvo i mučenje supruge Nermine. Njegova majka također  Screenshot Facebook

Monstrum Goran Ravlić, koji je s majkom Leđibom svirepo ubio svoju suprugu Nerminu, 22. svibnja 2019. pravomoćno je osuđen na Općinskom kaznenom sudu u Zagrebu zbog kaznenih djela teška tjelesna ozljeda i prijetnja.

To pokazuju dokumenti iz istrage koji su u posjedu Avaza.

Nerminino tijelo bilo je izmasakrirano. Istraga je pokazala da su Goran i njegova majka, prema prethodnom dogovoru, ubili Nerminu te da su je prije ubojstva fizički i psihički zlostavljali, uskrativši joj bilo kakvu vrstu komunikacije s vanjskim svijetom.

image

Novinska vijest o presudi Goranu Ravliću u Hrvatskoj
 

Screenshot Avaz

Onemogućili su joj i pristup mobitelu i izlaske izvan stana te je kontinuirano seksualno zlostavljali na način da su joj u vaginalni i analni otvor gurali nepoznate predmete oštrih rubova i većeg obujma, zbog čega je nesretna žena trpjela izuzetno jake bolove.

Danima su je izgladnjivali, čupali i šišali joj kosu i nanosili teške ozljede, u vidu teških lomova ekstremiteta, tupih udaraca u predjelu glave i drugih dijelova tijela.

Prethodno su joj svezali ruke da ne može pružiti bilo kakav otpor. Istraga je pokazala da su nakon ubojstva nesretne žene, a da bi skrili tragove, prikrili neugodne mirise iz stana, koristeći razne osvježivače i mirisne svijeće.

Istraga je pokazala i da su Ravlić, njegova majka i njihov pomagač Latif Jašarević u trgovačkim centrima "kupili sjekiru, pilu, set noževa, više plastičnih kutija, patrone amonijaka za prenosive frižidere, plastične rukavice, plastična odijela, zaštitne maske, selotejp trake i vreće za smeće". Prema istrazi, kupili su stroj za mljevenje mesa, a sve s ciljem da tijelo raskomadaju i uklone iz navedenog stana, to jest da unište sve dokaze i tragove zvjerskog ubojstva.

image

Policijska istraga otkrila je niz detalja koje Gorana Ravlića i njegovu majku Leđibu povezuju sa svirepim ubojstvom i mučenjem supruge Nermine (ilustracija)

/Shutterstock
Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
02. srpanj 2024 15:32