StoryEditor
Crna kronikaSEKSUALNI PREDATOR

Novi odvratan slučaj u Dolini Neretve: pedofil godinama silovao maloljetnu susjedu, žrtva konačno smogla snage i prijavila užas koji joj se događao

22. ožujka 2019. - 15:51
shutterstock_1217920948__1_

Zbog osnovane sumnje da je počinio više kaznenih djela spolnog odnosa bez pristanka te više kaznenih djela bludnih radnji prema djetetu, policijski službenici su dežurnom državnom odvjetniku u Dubrovniku, a potom i sucu istrage priveli E.B. (78).

Prema do sada prikupljenim podacima, osnovano se sumnja da je starac iz Krvavca navedena kaznena djela počinio na štetu svoje sumještanke, sada 18-godišnje djevojke u vrijeme dok je još bila djevojčica, odnosno dok je imala 16 godina pa sve do punoljetnosti.

Djevojka je smogla snage i sve prijavila, nakon čega se klupko počelo odmotavati.

Navedeno nam je rekao glasnogovornik Županijskog suda u Dubrovniku i sudac istrage Pero Miloglav, naglašavajući kako mu je zbog opasnosti od utjecaja na svjedoka i ponavljanja kaznenih djela određen istražni zatvor u trajanju do 30 dana.

Inače, ovo je u dolini Neretve već drugi otkriveni slučaj seksualnog zlostavljanja, a zanimljivo je kako su u oba slučaja počinitelji starci, dok su oštećenici mlade osobe koje su istodobno i njihovi prvi susjedi.

Otkrivamo detalje horora u Metkoviću: 70-godišnjak godinama zlostavljao dječaka iz susjedstva; Mještani šokirani: 'Bio je miran i radišan čovjek, živio je povučeno sa suprugom, bavio se poljoprivredom...'

Umirovljenik osumnjičen za pedofiliju, pritvoren je u Dubrovniku: godinama gotovo svakog dana zlostavljao dječaka iz susjedstva, žrtva zbog proživljene torture psihički oboljela

Podsjetimo, 20. veljače u Metkoviću je uhićen hrvatski i državljanin Južnoafričke Republike Nedjeljko Š. (77) zbog više kaznenih djela bludnih radnji prema djetetu i da je nad njim zadovoljavao seksualnu pohotu te osnovane sumnje da je spolno iskorištavao malodobnog dječaka u vrijeme dok je bio uzrasta 13- 18 godina.

Jednomjesečni istražni zatvor određen mu je 21. veljače, a početkom ovog tjedna protiv njega je dubrovačko Općinsko državno odvjetništvo podiglo optužnicu za koju se očekuje da uskoro postane pravomoćna.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
21. travanj 2021 07:51