StoryEditorOCM
Crna kronika Klevisa Ymeri

Otkriveno tko je Albanka (29) koja je s BMW-om pregazila brata i sestru iz Gradca. Luksuzan život zamijenila zatvorom

Piše vijesti sd
15. travnja 2024. - 10:16

Tešku prometnu nesreću na području Ratca između Dubrovnika i Slanog, u kojoj su prošloga utorka poginuli brat i sestra Stjepan Katarina Đerek, skrivila je 29-godišnja albanska državljanka Klevisa Ymeri, piše Dubrovnik INsider.

Podsjetimo, 29-godišnjoj državljanki Albanije određen je istražni zatvor u trajanju od mjesec dana zbog kaznenog djela izazivanja nesreće sa smrtnom posljedicom.

Klevisa Ymeri vozila je BMW terenac i zadobila lakše tjelesne ozljede te je potom odvedena u Opću bolnicu Dubrovnik. Prema neslužbenim informacijama, vozila je gotovo 170 km/h, piše Dubrovnik INsider.

Općinsko državno odvjetništvo je 12. travnja 2024. predložilo sucu istrage Županijskog suda u Dubrovniku određivanje istražnog zatvora. Sudac istrage je prihvatio navedeni prijedlog i odredio istražni zatvor za Ymeri.

image
screenshot

- Radilo se o potpuno neopreznom vršenju radnje pretjecanja u prometu i izazivanja prometne nesreće u kojoj su dvije mlade osobe smrtno stradale, čime je vozačica pokazala nepažnju i bezobzirnost u vožnji. Istražni zatvor je određen na 30 dana, komentirao je ovaj slučaj sudac istrage i glasnogovornik Županijskog suda u Dubrovniku Pero Miloglav za portal.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
18. travanj 2024 10:22