StoryEditor
Crna kronikaILEGALNI OBRT

‘Pao‘ i treći diler s područja Trilja ovaj mjesec: marihuanu rasporedio u ‘pizeve‘, a za preciznu raspodjelu imao je vagu

Piše Katarina Marić Banje
30. lipnja 2020. - 11:38
Marihuana nađena u KošutamaPU SD

I treći Triljanin zaradio je ovaj mjesec kaznenu prijavu zbog dilanja nakon što je uhićen s marihuanom. Mladom preprodavaču je dodatno odnemoglo što je droga bila raspoređena u paketiće za prodaju.

Inspektori Službe kriminaliteta droga PU splitsko-dalmatinske su pretragom stana 23-godišnjaka u Trilju pronašli 27 PVC vrećica marihuane ukupne mase 117 grama te vagu za precizno mjerenje. Nad mladićem je provedeno kriminalističkog istraživanja nakon kojeg je nadležnom odvjetništvu podnesena kaznena prijava zbog neovlaštene proizvodnje i prometa drogama.

Na području Trilja je prije 20 dana u obiteljskoj kući u Košutama nađena plantaža indijske konoplje zasađena u 69 pitara u jednoj zaključanoj prostoriji. Ilegalnog 49-godišnjeg poljoprivrednika su uhitili službenici Policijske postaje Sinj.

Stabljike je uzgojio do visine od 15 do 105 cm. Protiv njega je također podnijeta kaznena prijava zbog neovlaštene proizvodnje i prometa drogama.

Dva dana ranije je još jedan njegov sumještanin dolijao Službi kriminaliteta droga i Postaje granične policije Trilj kada su mu uz pomoć službenog psa našli na području Biskog u Volkswagenu Passatu 51 g speeda i 50 g marihuane.

I on je dobio kaznenu prijavu, ali je is njom i doveden pritvorskom nadzorniku. Ispitan je na državnom odvjetništvu nakon čega je zadržan u istražnom zatvoru na splitskim Bilicama.

#TRILJ#MARIHUANA#SLUŽBA KRIMINALITETA DROGA SPLIT

Izdvojeno

02. srpanj 2020 11:45