StoryEditorOCM
Crna kronikabrza istraga

Policija: požar stana u Osijeku nije izazvao tehnički kvar nego opušak, sumnja se da je poduzetnikov automobil zapaljen

Piše hina
2. listopada 2024. - 12:05

U oba požara, stana i automobila, koji su u ponedjeljak tijekom noći buknuli u Osijeku isključen je tehnički uzrok, jer je požar stana izazvan bacanjem opuška cigarete, dok će se točan uzrok požara vozila utvrditi kriminalističkim istraživanjem, izvijestila je u utorak osječko baranjska policija.

Požar stana u zgradi u Opatijskoj ulici u Osijeku buknuo je u ponedjeljak oko 3,20 poslije ponoći, a zbog oštećenja plinske instalacije preventivno je evakuirano 20 osoba iz ostalih stanova u zgradi.

Požar su ugasili osječki profesionalni i dobrovoljni vatrogasci, a očevidom je isključen tehnički uzrok i utvrđeno je da je požar izazvan bacanjem opuška na gorive materijale u stanu.

Dojavu o požaru automobila u širem središtu Osijeka policija je zaprimila u ponedjeljak oko 3,50 sati poslije ponoći, a ugasili su ga pripadnici osječke Javne vatrogasne postrojbe.

Očevidom je isključen tehnički uzrok požara. Slijedi daljnje kriminalističko istraživanje, a neslužbeno se doznaje kako se sumnja u mogućnost počinjenja kaznenog djela.

Prema medijskim napisima riječ je o automobilu "audi", koji je pripadao osječkom poduzetniku i ugostitelju.

image

Izgoreni automobil osječkog poduzetnika i ugostitelja
 

Vlado Kos/Cropix

 

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
02. listopad 2024 12:05