StoryEditorOCM
Crna kronikaTuga velika

U prometnoj nesreći u Austriji poginuo mladi bračni par iz BiH, sin (2) preživio: Slike s mjesta stradanja su strašne

Piše I. P.
14. rujna 2024. - 20:11

U teškoj prometnoj nesreći koja se dogodila jučer u Austriji, smrtno je stradao bračni bar iz Jezerskog, E.H. (33) i supruga A.H. (28) rodom iz Cazina, Podrgredina, dok je njihov dvogodišnji sin preživio i nalazi se u bolnici.

Prometna nesreća se dogodila na autocesti Intal u blizini Langkampfena, kada je automobil kojim je upravljao E.H. udario u vozilo ispred sebe, za kojim je bio 63-godišnji Austrijanac. Nakon sudara E.H. je izgubio kontrolu nad autom. Automobil je proklizao, katapultirao se preko zaštitne ograde i zaustavio se, teško oštećen, između stabala u zoni nasipa, priopćila je policija, prenosi Radio Sarajevo.

Supruga je ostala zarobljena u vozilu iz kojeg su je morali izvlačiti vatrogasci. Suprug je reanimiran na mjestu nesreće, a zatim je sa teškim ozljedama prebačen u bolnicu u kojoj je nažalost preminuo. Supruga je također zadobila teške ozljede od kojih je kasnije preminula u bolnici. Sin (2) je preživio i nalazi se u bolnici. 

Sudar u kojem je stradao bračni par iz Bosne i Hercegovine, bio je toliko strašan da je zatvorio prometnicu na sat vremena.

Na društvenim mrežama mnogi se opraštaju od mladog bračnog para koji je nastradao u prometnoj nesreći.

"Bio si mi kao stariji brat, nikada me nisi uvrijedio ni povrijedio, poštovao si me i volio", napisao je jedan član obitelji. 

 

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
14. rujan 2024 20:13