StoryEditorOCM
Crna kronikana autocesti A3

Novi detalji: U stravičnoj nesreći poginuli mladi roditelji, a nastradalo dvogodišnje dijete - sad je stabilno!

Piše Vijesti sd
31. svibnja 2024. - 21:00

NOVO: Iz KBC-a Zagreb za 24 sata su potvrdili kako se stradalo dvogodišnje dijete nalazi na Odjelu za pedijatrijsku intenzivnu medicinu. Iako ima teške ozlijede, dijete je prema informacijama liječnika stabilno. Fotografije s mjesta nesreće pokazuju potpuno smrskani BMW.

O tragediji se oglasio i DORH.

- Prema dosad prikupljenim podacima, do prometne nesreće je došlo tako da je vozač osobnog automobila (hrvatski državljanin, 2000.), upravljajući vozilom u smjeru Novske, udario u stražnju stranu kamiona koji se kretao ispred njega u istom smjeru, pri čemu su on i putnica (2003.) u osobnom automobilu smrtno stradali na mjestu nesreće, dok je dvogodišnje dijete odvezeno u bolnicu gdje su mu utvrđene teške tjelesne ozljede - navode iz DORH-a. Naložili su provođenje potrebnih izvidnih i dokaznih radnji.

RANIJE: Dvije osobe poginule su u strašnoj prometnoj nesreći koja se oko 15 sati danas dogodila na autocesti A3 između čvora Okučani i Novske. U nesreći na sjevernoj strani autoceste sudjelovali su teretno i osobno vozilo.

Osim dvije preminule osobe, kojima nažalost nije bilo spasa po dolasku Hitne na mjesto užasa, još je i dvogodišnje dijete zadobilo teške ozljede te je vozilom Hitne prevezena u bolnicu u Novu Gradišku.

 24 sata navode kako je dijete iz novogradiške bolnice hitno prevezeno u KBC Zagreb.

- Ima teške ozljede više organskih sustava te je hitno transportirano u KBC Zagreb - potvrdio je za 24sata ravnatelj novogradiške bolnice Josip Kolodziej. 

U nesreći su poginuli mlađi muškarac i žena. Radi se o muškarcu starom 24 godine i mladoj ženi staroj 21 godinu. Neslužbeno se doznaje da u to roditelji djeteta.

Zbog nesreće je zatvoren taj dio autoceste, javlja HAK, a stvorile su se kilometarske kolone. Obilazno se vozi županijskom cestom Okučani-Novska (ŽC 3252), a kolona je pred čvorom Okučani oko 3 km. U tijeku je očevid.

image

Ilustracija 

Nenad Opacak/Cropix

 

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
01. lipanj 2024 00:26