StoryEditorOCM
Crna kronikaHoror u Hercegovini

Uhićeni otac i sin zbog silovanja i ubojstva djevojke iz Čapljine: 9 godina nitko nije znao istinu

Piše Vijesti SD
21. srpnja 2023. - 17:13

Policija je uhitila dvije osobe u okviru akcije kodnog naziva “Kula”, usmjerene na rasvjetljavanje smrti žene čije je tijelo pronađeno 2017. godine u selu Obješenik u općini Gacko, u sjevero-istočnoj Hercegovini, priopćeno je iz Ministarstva unutarnjih poslova Republike Srpske - piše Bid.

Riječ je o osobama čiji su inicijali D.Z. i S.Z, koja će uz izvještaj o počinjenim kaznenim djelima teško ubojstvo i silovanje danas biti provedene u nadležno tužiteljstvo, navedeno je u priopćenju.

Akciju su jučer realizirali policijski službenici Uprave kriminalističke policije MUP-a Republike Srpske i Policijske uprave Trebinje, pod nadzorom Okružnog javnog tužiteljstva u Trebinju.

Srna neslužbeno doznaje da je riječ o Svjetlani Andrić, rođenoj 1976. godine u Čapljini, koja je bila nastanjena u Nevesinju. Nestala je 2014. godine, a njeno tijelo je pronađeno 2017. godine.

Prema neslužbenim podatcima, Uprava kriminalističke policije preuzela je predmet od Policijske uprave i istragom utvrdila da je ubijena, a sumnja se da su izvršitelji otac i sin - piše Bild.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
27. travanj 2024 02:48