StoryEditor
Hrvatskaiz pazina

Milanović komentirao Vučićeve provokacije: ‘Besposlen pop i jariće krsti, imaju veće probleme od Hrvatske‘

Piše PSD
13. rujna 2021. - 19:26

Predsjednik Republike sudjeluje na obilježavanju Rujanskih odluka i 40. obljetnice izgradnje Spomen doma sjedinjenja i slobode u Pazinu gdje je prvo održao prigodan govor, a onda se obratio novinarima na čija je pitanja odgovarao, piše N1.

- Sve sam rekao, Sabor bira. Oni će odlučiti što je ispravno. Ja predlažem Dobranića- komentirao je izbor za predsjednika Vrhovnog suda. 

Upitan da komentira provokacije iz Srbije odgovorio je poslovicom.

- Besposlen pop i jariće krsti. Imaju veće gospodarske probleme od Hrvatske na koje bi se trebali fokusirati- kazao je.

Pitali su ga smatra li posjet patrijarha Profirija provokacijom. Kaže da ne zna što bi na to rekao i dodao kako je on s njim imao dobar odnos. Prisjetio se i da je Kolinda Grabar-Kitarović na zid ureda stavila repliku ikone koju je dobila od Porfirija.

Komentirao je i mogućnost uvođenja obveznog cijepljenja za koje nije siguran bi li bilo ustavno. 

- Ako sam se ja cijepio meni je svejedno jeste li se vi cijepili ili niste-  rekao je, ali dodao i kako bi se posvađao s nekim svojim prijateljima koji se ne žele cijepiti. Ističe da to ponavlja već danima.

Na pitanje novinara je li cijena korupcije pala u posljednjoj aferi međimurskog župana Matije Posavca kazao je: “Ne znamo što mu se stavlja na teret. Znam toliko malo da se ne usudim komentirati”.

item - id = 1127013
related id = 0 -> 1135041
related id = 1 -> 1135033
Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
15. listopad 2021 07:29