StoryEditorOCM
Hrvatskakakvo ‘lupetanje‘

Miletić iz Mosta: ‘BBB njeguje čast, ne nose vam oni noževe. Sloboda...‘; Komentari koji ga kritiziraju - nestaju!

Piše VIJESTI SD
10. kolovoza 2023. - 16:22

Mostovac Marin Miletić šokirao je dio sljedbe, ovo je dio njegova statusa nakon što je objavljeno da neki huligani navodno ne primaju liječničku pomoć. Kasnije je nevedeno da su pomoć ipak primili.

- Naši pravi ultrasi nikada ne koriste noževe za navijačke obračune. BBB-ovci posebno njeguju čast na ulici... - napisao je Miletić.

Vidjeli smo negativne komentare na njegov post, ali nakon što smo ponovno učitali njegov status ti komentari su nestali, ostali su samo oni koji hvale saborskog zastupnika.

No, rojili su se novi negativni komentari, ali su obrisani s njegove stranice/profila. Uspjeli smo "uhvatiti" neke komentare prije brisanja. Primjerice, na jedan komentar smo pokušali reagirati, ali nas je Facebook upozorio da spomenuti komentar više nije dostupan - izbrisan je.

Napravili smo ‘screen‘ obavijesti Facebooka.

image

Komentar je kratko vrijeme ‘živio‘ na njegovoj stranici, a onda je uklonjen zajedno s drugima koji su kritizirali Miletićev stav

F B

Inače, ispod Miletićevog statusa se razvila sluda rasprava, spominju se zmajevi, korona, Gates, maske, stožeri...

A evo što je točno napisao Miletić:

- Plenković i Grlić Radman trebaju DANAS dati ostavke. Sramote jedne hrvatskog naroda - izdajice na daljinski stranih centara moći!

Jučer je ljevica likovala, ti prikriveni diktatori i ljubitelji druga Tita su padali u ekstazu nad mrskim im navijačima, BBB-ovcima, koji su upali u nerede u Ateni. Medijsko cipelarenje je bilo zastrašujuće. Beskrvni novinarčići koji su 1991. bježali od obrane Domovine da bi poslije smrti Tuđmana bili najžešći kritičari svega što nosi simbol domoljublja - jedva su dočekali te "nacionaliste" i njihove ispade omraženih im Hrvata okupljenih u navijačku skupinu BBB u Ateni. Stradao je jedan Grk, nažalost smrtno. I svakome razboritom je užasno žao radi smrti bilo kojeg čovjeka.

Ja namjerno nisam htio ništa napisati jer sam s terena dobivao drugačije informacije. Naši pravi ultrasi nikada ne koriste noževe za navijačke obračune. BBB-ovci posebno njeguju čast na ulici i nikada se nije dogodilo da se noževima razračunavaju. Zato sam čekao potvrdu sumnji. Danas Večernji piše da je SEDMERO Hrvata izbodeno, da našim momcima NIJE PRUŽENA nikakva pomoć i da nitko od Hrvata NIJE koristio nikakve noževe!

Ako sve ispadne ovako, onda molim antife da se ispričaju, pospu pepelom i učine neku pokoru radi svojih laži i kleveta, napisao je, među ostalim Miletić, te je na kraju poručio "SLOBODA NAVIJAČIMA".

image

Mostovci su bili i na antikorona prosvjedu

Evo nekih komentara na njegov post:

- Sloboda navijačima, da da, samo što ovi što su išli dolje i nisu navijači, i išli su tamo iz nekih posve drugih razloga.

- Zbog čega ih braniti? Svjesno su otišli, unatoč zabrani. Sad neka budu svjesni posljedica. Nema veze koja ili čija navijačka skupina je, oglušili su se o zabranu.

- Daj ne seri.

- Marine je li vi ovo branite huligane?

- Otišli su znajući da ne mogu ući na stadion, sada ako nisu išli turistički onda su išli praviti probleme... Pitanje je otkuda im para da uopće dođu do tamo i kako su prošli sve granice, uključujući grčku... Žalosno je da itko umre zbog glupog nogometa, još je žalosnije dobivati političke bodove na tome.

Bilo je i onih koji ga podržavaju:

- Istina sve! Bravo hrabri čovječe što govoriš istinu!

- Bravo Marine, istina sve šta si napisao i zato sve u ovoj zemlji i tone, a lopovi HDZ i SDP pljačkaju DOMOVINU od kako je krenila.

A bilo je i onih koji su razvili pravu teoriju zavjere:

- Ovo je prljava igra medija i nekoga kome ne odgovara što je jedan klub iz male Hrvatske tako daleko dospio. Ubace svoje plaćenike da naprave nered, i onda klub plati cijenu.. Te plaćenike smo vidjeli tokom plandemije, na svim protestima, u cijeloj EU... Dođu, ubace se među obične ljude koji mirno prosvjeduju, počnu pravit nered, razbijaju, pale... I onda policija ima razlog za napad. Ko je god pratio dešavanja od 2019. god. naovamo, vidi isti scenarij. Znamo da se navijači redovito tuku poslije malo jačih utakmica, ali to je većinom šaketanje, razbijanje auta, ali nije bilo noževima, jer bi se već davno poubijali. Sad navijači moraju razradit plan kako prepoznati ubačene plaćenike, jer prodane duše će to nastaviti i dalje raditi - napisala je jedna ‘pametnica‘.

Ovo je cijeli post, jer je Miletić sklon optuživati medije da ga cenzuriraju:

image

F B

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
29. travanj 2024 00:12