StoryEditorOCM
Hrvatskao svemu pomalo

Ministar Božinović o slučaju Periš: Hrvatska policija će odraditi određene razgovore i o tome izvjestiti kolege u Srbiji. U tjedan dana bi se to moglo odraditi

Piše psd
13. siječnja 2022. - 20:30
Zagreb, 070122. Vlada. Davor Bozinovic i Krunoslav Capak odrzali press konferenciju vezano za nove COVID mjere. Na fotografiji: Davor Bozinovic.Davor Pongracic/Cropix

Ministar Davor Božinović gostovao je u Dnevniku Nove TV, a na pitanje oko rokova i novca koji nam daje Bruxelles za obnovu potresom pogođenog područja, Božinović je odgovorio: "Ne znam čemu drama. Radilo se o tehničkom sastanku, nitko nije tražio produljenje. Dapače, mi idemo u ubrzanje procesa".

- Ugovoreno je nekih više od osam milijardi, vjerujem da ćemo dati sve od sebe da se sve što nam je stavljeno na raspolaganje i iskoristi - dodao je.

- Dajemo sve od sebe od prvog dana mandata ove Vlade. Nije prošlo dana bez krize i siguran sam da ova Vlada ima kompetencije odrađivati krizne situacije - dodao je i istaknuo kako obnova neće biti financirana isključivo iz EU fondova.

- No, ono što je iz tih fondova, to ćemo iskoristiti, istaknuo je Božinović.

- To su ogromne š...

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
19. travanj 2024 02:37