StoryEditorOCM
HrvatskaMOLI PRATITELJE

Mostov zastupnik preko ‘Fejsa‘ traži ljude da mu uplate eure na račun. I uplaćuju mu! Evo koliko je već skupio

Piše vijesti sd
21. listopada 2023. - 17:12

Mostovac Marin Miletić zatražio je od svojih pratitelja na Facebooku da mu uplate novac na račun. Piše ljudima da pokažu da im je stalo do njega... 

Pa na svom Facebooku kaže:

- Hvala vam ljudi na silnoj potpori. 118 vas mi je u dva dana uplatilo 3548 eura - 26.610 kuna. Hvala vam svima!

Pozivam vas sve - stanite mi uz bok! Pokažite mi da vam je stalo...

image
Damjan Tadić/Cropix

Nismo stvoreni da dimimo, nego da gorimo, kako bi rekao o.Gabrić. A ja doista tako i živim, pa tako neka i bude.

Sve donacije u ova dva dana - od malih ljudi. Pišu mi umirovljenici da su mi uplatili 20 eura od svoje premale mirovine Studenti, mladost, pčelari, stočari, sportaši... Radovalo me vidjeti među donatorima neke moje bivše suigrače.

Ovo je vrijeme kada SVATKO OD VAS pokazuje što je njemu osobno značio moj rad u Hrvatskom saboru i na terenu. Ovo je vrijeme kada vi svojom donacijom pokazujete želite li me i dalje u Saboru da se borim za male ljude - kakav i sam jesam. Jedan od vas.

image
Damjan Tadić/Cropix

Tri godine sam izgarao, dajem se 100%. Pogledajte na mom webu što sam sve radio kroz jedanaest okruglih stolova, četiri velike konferencije na teme od nacionalne važnosti, sudjelovao sam u raspravama više od 900 puta! Stotine amandmana za moju Rijeku i Istru, zakonskih prijedloga za poboljšanje života naših građana. Prošao sam više od 195.000 kilometara i posjetio osobno preko 70 OPG-ovaca i naših proizvođača.

Sada je čas da vi stanete uz moj bok. Da vi pokažete koliko vrednujete sve ono što sam činio. Sada je čas da vi sami date doprinos i budete moj vjetar u leđa. Nema ništa od skrivanja, ovo je vrijeme hrabrih.

Jer, svatko služi onome tko ga plaća, a mene plaća jedino hrvatski narod i ja služim jedino svom narodu, a svoju savjest ne dam nikome. Kroz nju mi govori Onaj koji me čuva sve ove godine.

Sada ste vi na potezu, budite mala kap velikog vala koji dolazi - napisao je Marin Miletić.

Evo i statusa s ‘Fejsa‘:

image

Marin Miletić traži donacije

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
27. travanj 2024 23:32