StoryEditorOCM
HrvatskaOBOSTRANA LJUBAV

‘Ne zamjeram njenom bivšem što se bori, ali...‘ Vedrana Rudan ovako je branila Severinu, a onda joj je ona odgovorila!

Piše VIJESTI SD
24. siječnja 2024. - 18:37

Nakon što je pjevačici Severini Vučković Vrhovni sud Hrvatske u potpunosti oduzeo skrbništvo nad sinom  podršku su joj dale mnoge javne osobe u Hrvatskoj, ali i Srbiji, poput Nataše Bekvalac, Milice Todorović, Emine Jahović, Tijane Dapčević, Sofije Milošević, Seke Aleksić, Milene Radulović.

Ipak, među prvima joj je, još 2021. godine, javno, putem malih ekrana, u ovom slučaju podršku dala književnica Vedrana Rudan - na što je upravo podsjetila sama Severina - prenosi Telegraf.

- Severina je najmoćnija žena u povijesti Hrvatske. Govorim o Hrvatskoj, zemlji koja postoji od 1991. godine. Ona je definitivno najjača. Ona se ukazuje, ona se ne pokazuje. Ona je ona. Ona je Severina, nema prezime, samo Severina! Ona je idealna meta za državu. Severinu treba silovati - rekla je Vedrana, pa nastavila:

- I onda šalješ poruku svim ostalim ženama koje ne mogu dosegnuti tu razinu. Pa ako država Hrvatska, a to sam već rekla u Srbiji, siluje Severinu, a silovala ju je, kroz sudove, kroz sudske odluke, kroz vlast, hrvatski mužjaci su se na njoj iživljavali.

- Uopće ne zamjeram njezinom bivšem partneru, on se ima pravo boriti, jer znamo kakvi su muškarci. Ali država Hrvatska je poslala poruku nama ženama koje nismo Severina – ako se bunite, ako tražite pravdu, ako mislite da ćete se boriti za bilo što, završit ćete kao Severina – zaključila je Rudan za Prvu TV.

Severina je tada odmah putem Instagrama podijelila ove riječi podrške, a sada je to ponovila, uz riječi:

- Ne znam čime sam zaslužila njenu ljubav i zaštitu koju mi uvijek pruža. Ne znamo se, ali se volimo. Oduvijek sam je voljela, jer joj nitko nije mogao parirati u razgovoru. Ona ih sve preparira. Duhovito… da boli. Boli njena sloboda. Vedrane razvedre dan. I ganuta sam i smijem se. Samo moja mater bi bila “gora” od nje. Mater držin "na lancu" već devet godina. Umjesto moje matere, naših matera, govori Vedrana. Stvarno volim što sam voljena od Vedrane - napisala je Severina.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
28. travanj 2024 02:59