StoryEditorOCM
Hrvatskapad zrakoplova

Plenković na mjestu nesreće: ‘Jedan čovjek je poginuo, a ostali nisu životno ugroženi. Istraga je u tijeku‘

Piše Vijesti sd
25. svibnja 2024. - 19:09

Na mjesto pada zrakoplova stigao je premijer Andrej Plenković u pratnji ministra unutarnjih poslova Davora Božinovića i ministra Vilija Beroša. "Došli smo ovdje na mjesto nesreće pada zrakoplova u kojem je bilo petero osoba, prema informacijama HGSS-a i policije, nažalost jedna osoba je preminula, a ostalima se ukazuje pomoć" izjavio je premijer.

image
Marko Todorov/Cropix
image
Marko Todorov/Cropix

Došli smo ovdje na mjesto nesreće pada zrakoplova u kojem je bilo petero osoba, prema informacijama HGSS-a i policije, nažalost jedna osoba je preminula, a ostalima se ukazuje pomoć - rekao je Plenković te zahvalio službama na žurnoj reakciji.

- Četiri ozlijeđene osobe su zbrinute i prema prvim saznanjima nisu životno ugrožene, to je u ovom trenutku sve što znamo. Bili smo svi u autima kad se ovo događalo, kad me ministar Božinović obavijestio odmah smo došli ovdje da vidimo što se događa jer nismo imali saznanja kakvi su razmjeri ove nesreće. Trenutno su ovdje i predstavnici Agencije za istraživanje nesreća u zračnom, pomorskom i željezničkom prometu te će i oni zasigurno imati svoje izvješće o uzrocima nesreće  - dodao je Plenković.

image
Marko Todorov/Cropix
image
Marko Todorov/Cropix
Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
15. lipanj 2024 21:54