StoryEditorOCM
Hrvatskadostava iz pakla

Poštar ponudio odgovor na pitanje zašto pošiljke ne stižu, neisporučene račune bacio je u smeće, srećom bio je viđen

Piše L. G. /JL
17. listopada 2024. - 09:55

Poražavajuća priča stiže iz Čakovca. Jutarnji je posljednjih tjedana mnogo pisao o sustavu Hrvatske pošte, od problema na Trešnjevci koji su, po svemu sudeći, skrivili nemarni poštari, do slučaja s Krka gdje naručeni paketi ne dolaze mjesecima, preko slučaja jedne čitateljice iz Zagreba, koja nam je javila da joj je dostava iz Vukovara do glavnog grada putovala 16 dana, da bi se na koncu izgubila u sortirnici, piše Jutarnji list.

Najrecentniji slučaj iz Čakovca, o kojem je izvijestio Danas.hr, tek je novi u nizu priloga tezi da je Hrvatska pošta postala ozbiljan slučaj.

Naime, poštar iz Čakovca čitavu je neuručenu poštu bacio u smeće. Na njegovu nesreću, neuručenu poštu bacio je u koš za smeće ispred trgovine gdje ga je primijetila jedna savjesna prodavačica. Ona je nakon smjene praznila koševe i unutra pronašla račune HEP-a i HT-a. I odmah obavijestila Hrvatsku poštu. Oni su, piše Danas.hr, javili da je poštar odmah suspendiran, i da će dobiti izvanredni otkaz.

A neuručene račune i pisma, tvrde, preuzet će njegov kolega.

Hrvatska pošta, sjetit ćete se, kao da je scenarij preuzela iz kultne serije Seinfeld. I tamo je poštu nemarnog poštara Newmana na kraju raznosio nitko drugi nego Jerry Seinfeld osobno, piše Jutarnji list.

image

Iz Hrvatske pošte javili su da je poštar odmah suspendiran  i da će dobiti izvanredni otkaz (ilustracija)

Vojko Bašić/Cropix

 

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
17. listopad 2024 09:57