StoryEditorOCM
HrvatskaPORUČILA IM JE

Rudan: Ne zanimaju me suze mame i kuknjava njenog BBB sina. Dečki, znali ste gdje idete, jeb*te se figurativno i stvarno

Piše VIJESTI SD
21. kolovoza 2023. - 19:30

"Huligan", definicija: žarg. "grub, divlji, obično mlađi muškarac sklon destrukciji, nasilništvu i sitnom kriminalu".

Stavljam na početak teksta definiciju huligana jer me zaprepastilo da riječki nadbiskup Uzinić pojma nema tko je huligan. Zato je na misl na Trsatu slaveći Gospu rekao: "Ne možemo BBB proglasiti huliganima perući ruke od njihove sudbine.", piše Vedrana Rudan na svom popularnom blogu.

Prenosimo dio kolumne:

Priznajem, kad sam pročitala što je izrekao nadbiskup Uzinić ostala sam u šoku. Kako se usuđuje? Kako se samo usuđuje istovremeno slaviti Gospu i braniti skupinu zlikovaca koji su krenuli u Grčku da bi se mlatili.

Huligani su poput korova koju se teško može iskorijeniti ali ih se može i mora kazniti na svakom koraku. Da se tim čudovištima pruža otpor koji zaslužuju žrtava bi bilo manje, piše, među ostalim, Rudan.

Uzalud vapaj moj. Na portalima se od nas poreskih obveznika traži da se založimo da huliganima Hrvatska, to jest vlast, to jest premijer, to jest neki ministar, pomogne jer su "hrvatski građani". Opaki dečki koje je grčka policija stavila na sigurno boje se da će ih njihove grčke kolege, to im najavljuje naš predsjednik Milanović, pojeb**i u nekom od grčkih zatvora. Tamo zatvorenici jedni druge masovno j*bu. To Milanović zna. Sigurno je neki njegov pajdaš gadno najebao.

Ako je tako, nije li to rizik posla? Ribaru su mokre noge, pekaru su bijele ruke, zašto ne bi huliganu bila razvaljena guzica? Kakve to veze ima sa mnom? Nisam ih tamo poslala, ne zanimaju me suze "jedne anonimne mame" kojoj "dijete" u zatvoru nema ni kruha ni vode. Dečki, znali ste kamo idete, jebite se i figurativno i stvarno.

Očito, nadbiskup Uzanić i ja ne dijelimo isto mišljenje...

Bojsima od srca želim sve najgore...

Cijeli kolomnu o "nevinim" bojsima pročitajte OVDJE.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
28. travanj 2024 02:11