StoryEditorOCM
Hrvatskabrza reakcija

Slavonka na plus 30 u BMW-u ostavila samo dijete, zaprepašteni prolaznici zvali vatrogasce: ‘Bilo je preznojeno...‘

Piše Vijesti SD
21. lipnja 2024. - 10:51

Majka iz Osijeka u četvrtak predvečer izašla je iz automobila i šestogodišnje dijete ostavila samo unutra punih 15 minuta, javlja SiB.

Prolaznici su u nevjerici gledali dijete u zaključanom automobilu na oko 30 stupnjeva koliko je bilo oko 19 sati kad se slučaj dogodio.

- Nisam mogla doći k sebi, jer se već davno upozorava na to da se djeca nipošto ne ostavljaju u automobilu, ispričala je sugrađanka za SiB. Na mjesto događaja vatrogasci su došli za četiri minute, a dojurila je i hitna pomoć te policija.

Brzom intervencijom vatrogasci su uspjeli u nešto više od 60 sekundi specijalnim alatom otvoriti vrata na vozačevoj strani.

- Zatekli smo dijete na suvozačkom mjestu u automobilu marke BMW 3. Od majke smo čuli kako se dijete igralo s ključevima i kako se samo zaključalo pritiskom na tipku ključa. Do našega dolaska dijete je u automobilu bilo više od 15 minuta, bilo je oznojeno i uznemireno - ispričao je za SiB zapovjednik Javne vatrogasne postrojbe Grada Osijeka Goran Ivković koji je istaknuo da ne samo da se dijete nije smjelo samo naći u automobilu, već nipošto nije smjelo biti niti na suvozačevoj strani.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
21. lipanj 2024 10:52