StoryEditor
HrvatskaPrijavite se

Slobodna Dalmacija i ove godine, 16. put zaredom, organizira natječaj za najbolji mali i obiteljski hotel

Piše PSD
12. srpnja 2021. - 15:47

Odmor bez briga! Zar postoji drukčija verzija? U protivnom, to nije odmor. A, baš vam to želimo ove ljetne sezone. Da se odmorite onako kako to zaslužujete. Gdje? Neka vam ovogodišnji Adrian – izbor za najbolji mali obiteljski hotel, ponudi najbolji izbor za vas.

Slobodna Dalmacija, naime, i ove godine, 16. put zaredom organizira natječaj za najbolji mali i obiteljski hotel, i to baš pod sloganom s početka teksta.

Nadamo se da ćemo predstavljanjem posebnosti destinacija i hotela (koji su među glavnim zamašnjacima turizma) dati podršku malim i obiteljskim hotelijerima u ovim izazovnim vremenima.

Nacionalna udruga obiteljskih i malih hotela je dala potporu ovom natječaju i prijavljuje svoje članove za sudjelovanje u izboru. Niže u nastavku su navedena pravila sudjelovanja, kao i detaljne upute ako neki hotel želi odustati od natječaja.

Sudjelovati mogu hoteli koji posjeduju minimalno četiri zvjezdice.

Slobodna Dalmacija će tijekom sljedećih mjeseci predstaviti prijavljene male hotele (osnovne informacije: kategorija, lokacija, kontakt), kao i priče o destinaciji i hrvatskoj turističkoj ponudi kroz posebne priče, projekte i događanja.

Reportaže predstavljaju hrvatsku priču kroz male i obiteljske hotele, područja predstavljenih hotela, nudit će lokalne proizvode, predstaviti ponudu u skladu s destinacijom, sinergiju turizma i objekta s lokalnom zajednicom, predstaviti povijest i duh starih vremena isto kao i aktivno ljeto, arhitekturu dvorišta, terasa i okoliša kao bogatstvo, ali prije svega isticanje sigurnosti malih i obiteljskih hotela.

Nakon predstavljanja kandidata, stručni žiri pregledom svih prijavljenih će predložiti finaliste na temelju kojih će biti izabran najbolji hotel, koji će ponijeti nagradu Adrian 2021. Rok za prijavu na natječaj je ponedjeljak 19. 07. 2021. 

Sve informacije možete zatražiti na telefon 021/352-770 ili e-mail adresu: promocija@slobodnadalmacija.hr

Ovogodišnji partneri Adriana su HTZ i MINTS

Ako zadovoljavate preduvjete sudjelovanja, ali iz bilo kojeg razloga ne želite sudjelovati u izboru Adrian 2021., molimo Vas da obavijestite Izvršni ured Udruge OMH  do ponedjeljka 10. 07. 2021. god. da Vaš hotel ne bismo prijavili za sudjelovanje. Ako ne pošaljete mail o nesudjelovanju, a ispunjavate potrebne uvjete, Vaš hotel će se automatski smatrati prijavljenim

.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
14. srpanj 2021 13:17