StoryEditorOCM
Hrvatskauvijek isto

U Vukovaru se žestoko sukobile navijačke skupine. Neki dječaci imaju frakture lubanje i lica, drugi prošli s kontuzijama

Piše hina
vijesti sd
7. siječnja 2024. - 13:31
Pula. 181122. Vukovarska ulica. Murali na sjecanje zrtava Domovinskog rata stadalih u Vukovaru.Dusko Marusic/Cropix

U Vukovaru je sinoć došlo do fizičkog obračuna više osoba, pri čemu je bilo i ozlijeđenih, potvrdila je u nedjelju policija.
Iz policije nisu precizirali o kojem je broju sudionika riječ navevši tek da se utvrđuju sve okolnosti incidenta, a ozlijeđenima je pružena zdravstvena pomoć.

Neslužbeno se doznaje kako je sukob izbio iza 22 sata, a skupina starijih pretukla je skupinu mladića među kojima je bilo i maloljetnika.

Iz 24 sata su doznali da se radi o pripadnicima dvije hrvatske navijačke skupine. 

Teško su ozlijeđena dva dječaka koje su zbog težina ozljede morali prebaciti u KBC Osijek. Jedan od njih ima frakturu lubanje i lica.

- Zaprimili smo trojicu maloljetnika, 2008. i 2009. godište. Oni su na odjelu dječje kirurgije. Dvojica su hospitalizirana, a treći s lakšim tjelesnim ozljedama je otpušten. Od dvojice koja su ostala u bolnici, jedan ima teže tjelesne ozljede, frakturu lubanje i kosti lica, a drugi ima lakše tjelesne ozljede kao što su kontuzije glave, trbuha i prsnog koša - rekao je liječnik iz KBC-a Osijek.

Policija je samo kratko izvijestila o subotnjoj tučnjavi u centru grada.

- Policijska uprava vukovarsko-srijemska je sinoć 6. siječnja 2024. godine zaprimila dojavu da je u Vukovaru, Ulica Josipa Jurja Strossmayera, oko 22,25 sati, došlo do sukoba između nekoliko osoba. Brzo je angažirana hitna medicinska pomoć i u tijeku je provođenje kriminalističkog istraživanja kako bi utvrdili sve činjenice tog događaja - objavili su.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
29. travanj 2024 17:05