StoryEditor
Politika(pred)izborni rat

Beljak ‘udario‘ po Škori: Domovinski pokret najcrnja je opcija koja je dosad hodala političkom scenom. Radije bih bio u opoziciji nego s njima

Piše PSD.
3. srpnja 2020. - 13:55
Željko Puhovski/Arhiv/Hanza media

Čelnik HSS-a Krešo Beljak, gostovao je u emisiji televizije N1 Studio uživo.

Prognozirao je da će u izbornoj noći Plenković i Miroslav Škoro čestitati Davoru Bernardiću, dok će njihovi žetončići potrčati Restartu. Restart koalicija će sa srodnim opcijama imati 76 ruku već u nedjelju, kaže Beljak.

Upitan je li već deponirao Možemo, Pametno i Radimira Čačića, rekao je: "Nismo deponirali, ali to su sigurni glasovi protiv desnice... Mislim da su i njima bitni programi, a ne fotelje. Prioritet su reforme i da ultraortodoksna desnica ne primiriši vlasti."

"Hrvatska zaslužuje malo mladosti u politici. Bernardić može više snage i energije dati hrvatskoj politici od nekih starijih političara", rekao je i dodao da će Bernardić biti odličan na večerašnjem sučeljavanju.

Za glasače kaže da "biraju između mladosti, poletnosti, poštenja i ako ne stotina HDZ-ovih afera i njihovih tmina koje nam dolaze s krajnje desnice i već su podijelili ministarstva, iako su izbori tek u nedjelju."

Domovinski pokret je, kaže Beljak, "crna, najcrnja opcija koja je dosad hodala političkom scenom. Ljudi koji se bave revizijom prošlosti, ne ograđuju se oko toga, nisu nam poželjni kao nikakvi partneri. Radije bih bio u opoziciji nego s takvim tipovima", poručio je predsjednik HSS-a za N1.

Izdvojeno

11. kolovoz 2020 00:41