StoryEditorOCM
Politikanove ‘čarolije‘

Kolakušić ima novi plan: Sad bi ponovno u saborske klupe! A ‘ko ne bi, plaće još malo pa kao da je u Bruxellesu...

Piše Vijesti sd
9. rujna 2024. - 22:55
Zagreb, 090624. Europarlamentarni izbori 2024. Almeria centar. Docek izbornih rezultata u stozeru stranke Pravo i pravda, predvodjenom kandidatom Mislavom Kolakusicem, na izborima za 12 hrvatskih predstavnika u Europskom parlamentu. Na fotografiji: Mislav Kolakusic sa suprugom Lidijom nakon objave prvih nesluzbenih rezultata.Zeljko Puhovski/Cropix

Mislav Kolakušić, kako doznaje RTL, umjesto stranačkog kolege Dražana Dizdara želi ponovno u saborske klupe. Zahtjev će uputiti na Markov trg, Mandatno-imunitetnom povjerenstvu. 

Podsjetimo, Kolakušić se, kako ne bi izgubio mandat u Europskom parlamentu, odrekao saborskog mandata koje je osvojio na posljednjim parlamentarnim izborima. Na njegovo mjesto je došao Dražan Dizdar. 

Kao što je poznato on je bio kandidat na Europskim izborima, ali nije ušao u EU parlament. Nakon objave rezultata nije krio razočaranje. U razgovoru za Novu TV građane je upitao jesu li normalni, a birače koji nisu izašli na izbore indirektno je nazvao idiotima. Najavio je da će se kandidirati za predsjednika Republike na predsjedničkim izborima krajem ove godine.

 

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
11. rujan 2024 22:59