StoryEditorOCM
RegijaPORAZNA STATISTIKA

Bosna zavijena u crno. U par dana zaredala se četiri brutalna ubojstva: ’Pretvorili smo se u društvo bez empatije’

Piše Vijesti SD
11. veljače 2024. - 17:00

U razmaku od samo deset dana u susjednoj Bosni i Hercegovini dogodila su se četiri ubojstva. Pored takve crne statistike, razlog za zabrinutost trebala bi biti i brutalnost kojom su ubojstva izvršena jer su odraz “društva bez empatije”, piše bosanskohercegovački portal Dnevni avaz. Također, u bosanskoj javnosti postavlja se pitanje jesu li ubojstva mogla biti spriječena i čija je reakcija izostala?

U glavnom gradu Sarajevu 28. siječnja ubijen je u pucnjavi iz automobila 19-godišnji Faris Pendek. Zatim je došlo do ubojstva Saše Kulišića u Doboju zbog čega su uhićeni njegova supruga Andrea, 19-godišnji ljubavnik i 14-godišnja kćer žrtve, koja je navodno sudjelovala u trovanju oca.

image

Izletište Preslica, mjesto gdje je pronađeno tijelo Saše Kulišića

Ante Cizmic/Cropix

U Banjoj Luci je 4. veljače uhićena Milica Diljević (31), koja je osumnjičena da je, nakon krađe svađe, ubila svog partnera Zvonimira Stefanovića. Stefanović je ubijen hladnim oružjem, ubodom u grudi. Zadnje ubojstvo se dogodilo 7. veljače koje je počinio Elvis Ćustendil. On je ubio Amru Kahrimanović (52). U nju je ispalio 17 hitaca iz službenog pištolja koji nije smio imati za vrijeme godišnjeg odmora. 

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
29. travanj 2024 09:41