StoryEditorOCM
RegijaNEDALEKO DUBROVNIKA!

Procurili prizori orgija iz policijske postaje u Kotoru: Inspektori sve prenosili mafijaškom šefu, objavljene snimke

Piše vijesti sd
23. studenog 2023. - 13:25
Dva policijska inspektora o ‘vrućoj akciji‘ su, preko kriptiranog telefona, obavještavali policajca Lj. M. koji se tereti da je na vrhu Kavačkog klana (ilustracija)/Shutterstock

Crnogorski policajci našli su se u neugodnoj aferi.

Naime u prostorijama policije u Kotoru 30. srpnja 2020. godine dva policijska inspektora su organizirala seksualne orgije sa dvije ženske osobe, piše crnogorska Borba.

O "vreloj akciji" su, preko kriptiranog telefona, obavještavali policajca Lj. M. koji se tereti da je na vrhu Kavačkog klana.

Borba je došla u posjed fotografija, koje su dio spisa koji je Europol dostavio nadležnim organima o presretnutim porukama.

Jedna od dvije ženske osobe s tih fotografija bila je u centru afere godinu dana ranije kada je osuđenik Đ.P., koji kaznu izdržava u Specijalnoj bolnici za psihijatriju Kotor, objavio fotografiju na kojoj je, u bolničkoj sobi, s jednom obnaženom i drugom djelomično obnaženom ženskom osobom, koja je odjevena u uniformu zdravstvenog radnika.

Na spomenutim fotografijama jasno se vide nedolične radnje u policijskoj stanici, a sve to prate i poruke koje jedan od inspektora šalje Ljubu Miloviću, piše Klix.ba.

image

U prostorijama policije u Kotoru 30. srpnja 2020. godine dva policijska inspektora su organizirala seksualne orgije sa dvije ženske osobe (ilustracija)

/Shutterstock
Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
28. travanj 2024 12:21