StoryEditor
Regijaloša kob

Lovca ozlijedio progonjeni, ranjeni vepar. ‘Bila je to grdosija od 200 kilograma‘, svjedoče kolege koji su ga uspjeli spasiti

Piše PSD
17. siječnja 2022. - 13:02

Iznad Trebetovića u Aleksića šumi, kod Žepča u nedjelju se odvijala prava drama. Za lovce je bio to sasvim običan dan i ništa nije slutilo na nevolju. Međutim, sve je vrlo brzo postalo košmar. Ranjeni vepar je ozlijedio jednog njihovog kolegu.

- Sreća je da smo bili džipom i brzo došli na lice mjesta. Našem kolegi ukazali smo prvu pomoć i povezli ga prema vozilu hitne pomoći, ispričali su lovci, piše Dnevni avaz.

Lovac je kolima hitne pomoći prevezen u Kantonalnu bolnicu Zenica, gdje mu je ukazana pomoć, nakon čega je upućen na kućno liječenje.

image
Hajka na ranjenu zvijer trajala je dva sata - ispričali su lovci (ilustracija)
Vlado Kos/Cropix

- Bila je to grdosija od 200 kilograma! Prava zvijer. Hajka na ranjenu zvijer trajala je dva sata - ispričali su lovci.

O ranjavanju lovca Kerima Alajbegovića oglasili su se i njegovi kolege iz Lovačkog društva "Orlovik" iz Žepča.

- U današnjem lovu divlji vepar ozlijedio je lovca naše sekcije Kerima Alajbegovića, koji je prebačen u KBZ, a nakon ukazane liječničke pomoći otpušten je iz bolnice i nalazi se u svojoj kući. Našem lovcu Kerimu želimo brz oporavak i povratak u lov, objavio je na Facebooku predsjednik žepačke sekcije Nijaz Muslić, piše Dnevni avaz.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
23. svibanj 2022 13:55