StoryEditorOCM
Showbiznije imao mjeru

Poznati srpski voditelj šokirao izjavom o maloljetnom sinu i pornićima: ‘Koji užas, pozlilo mi je od te snimke‘

Piše L. G./JL
2. srpnja 2024. - 18:50

Djeci je u digitalnoj eri dostupno skoro sve pa je za očekivati da će se prije ili kasnije susresti i s nekim eksplicitnim sadržajem. A ovu škakljivu temu upravo je u emisiji pjevačice Goce Tržan "Ako progovorim" na srpskoj televiziji K1 komentirao voditelj Milan Kalinić. On je, naime, detaljno opisao kako mu je sin lani, kad je imao deset godina, priznao da je s prijateljem gledao filmove za odrasle, piše Jutarnji list.

- Ja mu kažem: ‘Ovaj, dobro‘. A onda mi je sin rekao: ‘Znaš li ti što oni sve rade tamo‘. Ja mu kažem: ‘Pa znam, Vujo. Znam odlično što rade‘ - ispričao je Kalinić pa dodao da mu je sin otkrio kako mu se "svidjelo ono što je vidio".

Milan je nastavio dalje objašnjavati kako je to "normalno i da to radi svaki muškarac, pa i on", prenosi portal Nova.rs.

- Poslije nekoliko dana, on meni opet kaže: ‘Tata, jedva čekam da počnem je**ti‘ - rekao je Kalinić, a prisutni u studiju prasnuli su u smijeh.

No korisnici društvene mreže X kritizirali su voditelja jer je javno osramotio sina, iznoseći njegovu intimu dok je u tako osjetljivim dječačkim godinama.

- Osim što blamira sina, samo da podsjetim na to da su pornići muškarcima i ženama zbog nerealnih očekivanja napravili više štete nego koristi u njihovim seksualnim životima. Koji užas, pozlilo mi je od snimke. Zbog ovoga djeca imaju iskrivljenu sliku o ljubavi, intimi i odnosu prema ženama. Ovaj čovjek je potpuna budala, a i ovi koji se cerekaju. Balkanski primitivizam - ovo su samo neki od komentara ispod snimke.

Oštre kritike upućene su i televiziji K1, koja je odobrila emitiranje sadržaja u kojem se spominje ime maloljetnika i konzumiranje erotskog sadržaja, osobito jer se radi o televiziji koja pretendira na nacionalnu frekvenciju.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
02. srpanj 2024 18:54