StoryEditorOCM
Regijatragedija u beogradu

Uhićen tinejdžer kojeg se sumnjiči za brutalni napad na brata ministra u Federaciji BiH, drugi napadač se predao

Piše vijesti sd
28. svibnja 2024. - 12:31

NOVIJE: 

Drugi osumnjičeni za napad na brata Vojina Mijatovića, Đorđa, čiji su inicijali N. Z. (17), predao se beogradskoj policiji, javljaju beogradski mediji.

Nešto ranije je objavljeno da je maloljetnik F.B. (16), koji se također sumnjiči za napad na Đorđa Mijatovića, uhićen i priveden na saslušanje kod suca za maloljetnike Višeg suda u Beogradu.

Više javno tužilaštvo u Beogradu predložilo je sudu da odredi pritvor F.B. zbog bojazni od utjecaja na svjedoke i ponavljanja kaznanog djela, ali i zbog uznemirenja javnosti. Sud će danas saslušati i osumnjičenog šesnaestogodišnjaka i odlučiti o prijedlogu za pritvor.

RANIJE:
Dvojica maloljetnika osumnjičenih za premlaćivanje Đorđa Mijatovića, brata potpredsjednika Vlade FBiH Vojina Mijatovića, identificirana su, a jedan od njih je i uhićen, piše beogradski Blic. 

Brat potpredsjednika Vlade BiH umro nakon što su ga huligani napali na dječjem igralištu?; ‘Putuj na neko ljepše mjesto‘

Procurila snimka bijega napadača koji su pretukli brata ministra Federacije BiH: ‘Ajde dosta, ajde! Prekidaj‘

Riječ je o 16-godišnjaku. Osumnjičenom maloljetniku se na teret stavlja teško ubojstvo i on će biti priveden u Više javno tužiteljstvo u Beogradu na saslušanje. 

Kako je potvrđeno, maloljetnici se sumnjiče da su Mijatoviću zadali nekoliko udaraca u glavu, te da je on nekoliko sati kasnije preminuo. 

Za drugim osumnjičenim se intenzivno traga.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
22. lipanj 2024 21:53